Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:32:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sat fără câini la CSM Ploieşti! Baza sportivă de la Lukoil-Teleajen, folosită abuziv pentru meciurile de fotbal ale Unirea Teleajen şi CS Berceni


26 august 2021

În anul 2020, consilierii locali au pus mână de la mână şi după şicane politice au reuşit achiziţionarea bazei sportive de la Lukoil-Teleajen. Era proiectul de suflet al fostului viceprimar Cristian Ganea, iar ideea achiziţionării terenului era aceea ca micuţii fotbalişti de la CSM Ploieşti, juniori şi copii, să nu mai fie nevoiţi să se plimbe ca ţiganul cu sacul prin diverse baze din oraş sau din comunele învecinate pentru antrenamente sau meciuri oficiale. 

Ideea, una salutară la acea vreme, a ajuns în mâinile noii administraţii ploieştene doar o nouă vacă de muls pentru interese personale şi nicidecum o sursă de venituri pentru CSM Ploieşti. De altfel,  nici nu poate deveni o sursă de venit, deoarece Consiliul Local Ploieşti nu a stabilit tarife de închiriere pentru terenul de aici, astfel încât să poată fi folosită şi de alte entităţi. 

Repetăm, pentru cei care nu au înţeles ideea: BAZA SPORTIVĂ DE LA LUKOIL-TELEAJEN A FOST ACHIZIŢIONATĂ DOAR PENTRU COPIII CARE PRACTICĂ FOTBALUL LA CSM PLOIEŞTI!!!!! 

Iar acum vă prezentăm subiectul acestui articol: Două echipe de fotbal, înscrise în campionatul judeţean, îşi dispută meciurile oficiale pe acest teren. Este vorba despre Unirea Teleajen şi despre CSC Berceni. Prima echipă joacă în SuperLiga B, iar cea dea a doua, echipa Primăriei Berceni, în Liga A. 

Asistăm fie la un abuz din partea conducerii CSM Ploieşti, care nu putea decide închirierea bazei sportive fără acordul Consiliului Local, fie la un abuz din partea AJF Prahova care nu puteau programa meciurile celor de la CSC Berceni şi de la Unirea Teleajen fără un document semnat, ştampilat şi înregistrat oficial de CSM Ploieşti, prin care acordau dreptul celor două echipe de a-şi disputa meciurile pe terenul de la Lukoil.

Cu alte cuvinte, indiferent din ce perspectivă priveşti subiectul, cineva a greşit. Întrebarea este cine?  Pentru că nu poţi nici să îţi  baţi joc de banul public, să investeşti în terenul de la Teleajen (tuns iarba, tuşat, plătit paznici) şi să laşi pe oricine să joace fotbal acolo, iar copiii de la CSM Ploieşti să continue să se chinuie pe diverse terenuri, închiriate de multe ori pe banii părinţilor!

Aşteptăm pe adresa redacţiei un punct de vedere oficial, atât de la conducerea CSM Ploieşti sau de la reprezentanţii Primăriei Ploieşti (cei de la CSM sunt prea ocupaţi şi nu au timp nici măcar să răspundă la solicitările ziariştilor în baza Legii 544/2001, privind transparenţa decizională), fie de la AJF Prahova, cei care nu puteau programa partide de fotbal în lipsa unei hârtii oficiale care să ateste dreptul de a folosi terenul! 

Alooo, DNA Ploieşti doarme în continuare? 


PS: Despre comportamentul abuziv al dlui Talianu, patronul clubului Unirea Teleajen, membru în Comitetul Executiv al AJF Prahova, cel care s-a exprimat că...el are voie de la ruşi să joace la Lukoil toată viaţa şi nu vine nimeni să îl dea afară de acolo, într-un alt articol....Până atunci aşteptăm explicaţiile în legătură cu această situaţie....Explicaţii care nu vor veni niciodată, după reţeta patentată atât de CSM Ploieşti, cât şi de AJF Prahova!!! 








 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro