Duminică, 28 aprilie 2024 - 4:20:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Au convins, dar nu au învins! Lacrimi amare în ochii puştilor de la CSM Ploieşti!


23 martie 2019

Deşi a pierdut cu 2-0, echipa Juniori E (2008) a CSM Ploieşti, antrenată de Lucian Catinca,  a avut foarte multe ocazii de a înscrie. Din păcate ghinionul şi marile ocazii ratate, au dus ca la final tabela de marcaj să arate 2-0 pentru gazdele de la Sportul Câmpina, echipă antrenată de Mircea Hagianu.

La finalul meciului, antrenorul Lucian Catinca a făcut o şedinţă de analiză pe teren, explicându-le copiilor ce au făcut bine, dar mai ales unde au greşit..

Lacrimile amare ale puştilor, supăraţi că au pierdut meciul, au impresionat, fiind o dovadă clară a faptului că la acest nivel fotbalul se joacă cu sufletul şi nu este viciat de interee financiare sau de alt tip.

Trebuie să menţionăm faptul, că într-o perioadă în care fotbalul românesc la nivel naţional este într-un real declin, există foarte puţine locuri în care părinţii îşi pot aduce copiii GRATUIT să practice sport.

CSM Ploieşti cu cinci grupe de copiii şi juniori este singurul club din oraş unde fotbalul se practică gratuit, copiii primind echipament, apa şi antrenamente plătite din banii municipalităţii!



 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro