Marţi, 19 martie 2024 - 10:00:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Chindia se întoarce pe "Ilie Oană"!


7 ianuarie 2021

Izgoniţi în primăvară de pe stadionul Ilie Oană, deşi contractul pe care îl avea cu CSM Ploieşti era perfect valabil, târgoviştenii de la Chindia vor reveni, cel mai târziu, în primavară pe arena ploieşteană.

Chindia s-a trezit dată afară de pe Ilie Oană, fără niciun motiv plauzibil, dar după ce în primăvară cotizase la mentenanta stadionului, iar suma nu fusese încă compensată în totalitate. Dâmboviţenii nu au acceptat să fie alungaţi doar în baza unei hârtii semnate doar de directorul general al CSM Ploieşti (mai ales că pe contractul de închiriere există cinci semnături ale oficialilor clubului).

Bursa zvonurilor spune că dâmboviţenii au depus din nou cerere de închiriere, cerere care va fi avizată favorabil. Nu de alta, dar oficialii Chindiei doreau despăgubiri uriaşe pentru rezilierea abuzivă a contractului (undeva peste un milion de euro), iar în plus ar fi urmat să adune şi mobilierul din lojele stadionului, mobilier cumpărat la una dintre licitaţii de către unul dintre sponsorii Chindiei Târgovişte.

Suntem curioşi cum va fi explicat noul contract şi ce se va întâmpla cu declaraţiile politice menite să arunce praf în ochii suporterilor, declaraţii care spuneau că pe Ilie Oană joacă doar Petrolul....


PS. Rezilierea abuzivă a fost făcută în vară la presiunea şi sfaturile veşnicului Valeriu Răchită, consilierul de atunci al directorului general CSM Ploieşti (post care nu există în organigrama clubului). Dar cum CSM nu îşi permite să plătească despăgubirile cerute de avocaţii Chindiei, acelaşi Răchită susţine acum că ....e nevoie de bani la bugetul clubului....
 

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro