Miercuri, 24 aprilie 2024 - 3:38:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Campioană naţională la box, umilită de şefii de carton de la CSM Ploieşti!


9 februarie 2022



Isabel Pîrvu este o adolescentă frumoasă, elevă la Colegiul Nichita Stănescu din Ploieşti. Învaţă bine şi a terminat anul şcolar trecut cu media 9.57. O medie mare, dacă ne gândim că fata are o pasiune...mai altfel.

Practică boxul şi a reuşit să adune o mulţime de medalii (aur si argint ) la Campionatele Naţionale. Ba mai mult, la Campionatul European s-a clasat pe locul 5. Şi poate că ar fi continuat, dacă un incident neplăcut nu ar fi îndepărtat-o de sport. La Campionatele Naţionale din septembrie 2021, sportiva a avut un incident cu antrenorul său Titi Tudor. Boxa cu campioana europeană en-titre şi a fost acuzată de Titi Tudor că îi e frică de adversară şi nu boxează corect. În urma schimbului de replici, Isabel a renunţat la box, deşi era considerată una dintre cele mai bune sportive din România la categoria sa de vârstă.

La întoarcerea acasă, nimeni din conducerea CSM Ploieşti nu a analizat incidentul şi nici nu a întrebat de ce deţinătoarea Cupei României la box feminin nu mai vine la antrenamente şi nici nu mai participă la competiţii. Mai mult, sportiva a reprezentat Ploieştiul la competiţiile naţionale şi europene fără a primi măcar indemnizaţia de 500 de lei, pentru care avea un contract oficial cu CSM Ploieşti.

"Nu vreau să discut despre motivele pentru care fiica mea a abandonat sportul de performanţă. Spun doar că Isabel a primit ultima indemnizaţie de la CSM Ploieşti în luna aprilie 2021. În perioada aprilie- septembrie nu a mai fost plătită, deşi s-a antrenat intens pentru participarea la Campionatele Europene. Pentru a-şi îndeplini visul a lipsit de la şcoală şi a recuperat greu orele pierdute. În schimb, Clubul s-a mândrit cu performanţele ei, dar a uitat să îi dea indemnizaţia care i se cuvenea.", ne-a spus Octavia Pîrvu, mama Isabelei.

Femeia a depus nenumărate adrese atât la CSM Ploieşti, cât şi la Primăria Ploieşti. Niciuna dintre cele două instituţii nu au emis niciun răspuns, deşi clubul a avut alocate fonduri pentru plata sportivilor., iar colegii de secţie au primit indemnizaţia. 

Este incredibil cum CSM Ploieşti taie fără nicio explicaţie indemnizaţia mizerabilă pe care o acorda unei campioane naţionale, dar găseşte mii de euro pentru plata baschetbaliştilor americani şi sârbi din club. Instituţia care ar trebuie să se preocupe de creşterea sportivilor valoroşi ploieşteni plăteşte unei campioane naţionale, cu un palmares impresionant pentru vârsta de 17 ani, 500 de lei, adică aproximativ 100 de euro. Nicio primă suplimentară pentru medaliile aduse la club şi nicio explicaţie pentru neplata indemnizaţiei. Oare de ce?

Cât timp va mai trebui să treacă pentru ca la clubul sportiv finanţat din banii tuturor ploieştenilor, copiii să fie respectaţi, iar performanţele apreciate. Dar apreciate nu prin comunicate de presă seci, ci prin finanţarea activităţii sportive, prin recunoaşterea meritelor. De ce sunt mai importanţi americanii veniţi de peste Ocean, decât un copil talentat născut şi crescut în Ploieşti? Nu de alta, dar nu credem că i-a întrebat cineva pe ploieşteni dacă sunt de acord ca din taxele şi impozitele lor să fie plătiţi cu mii de euro nişte sportivi care nici măcar nu ştiu unde este Ploieştiul pe hartă! 

CSM nu poate nega performanţele Isabelei Pîrvu, deoarece ultimul comunicat de presă în care munca fetei este lăudată datează din luna decembrie 2021, atunci când au fost premiaţi sportivii cu rezultate deosebite de la CSM Ploieşti. Nu şi Isabel! 



CITEŞTE ŞI  Alţi bani aruncaţi pe Apa Sâmbetei de CSM Ploieşti! Americanul Vaughn joacă la Maccabi Haifa, după ce a refuzat să se vaccineze în România!










Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro