Marţi, 19 martie 2024 - 6:55:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Volosevici declanşează războiul cu ACS Petrolul 52, chiar dacă Primăria nu a returnat garanţia pentru mărci!


31 august 2021

Primarul Andrei Volosevici a anunţat Consiliul Local că a notificat ACS Petrolul 52 despre faptul că nu mai au voie să folosească niciuna dintre cele şase mărci aflate în patrimoniul municipalităţii.  Primarul a încercat să obţină un vot al consilierilor locali pe acest subiect însă s-a lovit de refuzul majorităţii aleşilor de a dezbate această problemă.

Avocatul George Botez l-a întrebat pe edil dacă municipalitatea a returnat suma de 84.000 de lei reprezentând garanţia pentru utilizarea mărcilor din contractul tocmai încheiat. La răspunsul primarului că banii nu au fost viraţi, Botez a atras atenţia că notificarea nu este legală. 


De fapt, notificarea prezentată de primar (în realitate o ciornă fără număr de înregistrare, dar având semnătura edilului) reprezintă răspunsul lui Volosevici la propunerea de asociere trimisă de club pe adresa Primăriei Ploieşti. Deşi a trecut aproape o săptămâna de la anunţarea propunerii clubului, niciun reprezentant al municipalităţii nu a avut vreo reacţie legată de acest subiect.

În aceeaşi şedinţă de consiliu local, fostul viceprimar Cristian Ganea a întrebat de ce nu pot fi scoase mărcile la licitaţie separat, aşa cum s-a întâmplat în anul 2016. Unul dintre aleşii PNL (fost lider al suporterilor) a motivat că nimeni nu îşi doreşte ca în oraş să există şase echipe Petrolul. În realitate, alesul local ar fi trebuit să ştie că una dintre mărci, Petrolul 95 a fost şi este folosită în continuare de către Daniel Chiriţă. Iar pe adresa lui Kiru, Volosevici a uitat să trimită respectiva notificare...

Dar cum Andrei Volosevici a anunţat că CSM solicită o rectificare bugetară de 22 de milioane de lei (aproximativ CINCI milioane de euro), iar banii vor fi folosiţi pentru renovarea bazelor sportive, se pare că echipei din Liga a 2 a i se mai pregăteşte o piedică.

Stadionul Ilie Oană va intra în renovare, iar Lupii Galbeni nu vor mai avea unde să îşi dispute meciurile de acasă, deci automat vor fi lipsiţi şi de prezenţa suporterilor. De altfel, Vivi Răchită s-a lăudat prin târg că până la finalul anului pe Ilie Oană vor fi schimbate scaunele, va fi înlocuit gazonul şi va fi modernizată tabela de marcaj. Cu alte cuvinte, dacă tot nu are loc la Petrolul, Răchită a găsit o modalitate de a toca bani şi la CSM Ploieşti. Că doar antrenorul se ocupă de înlocuirea gazonului şi a scaunelor (apropo, vreţi să aflaţi numele firmei care va aduce scaunele noi de pe Ilie Oană???) 

Doar că în timpul acestor...renovări, elevii lui Nae Constantin nu vor avea unde să dispute meciurile de acasă. Minţile încuiate care au pus la cale acest scenariu, speră că atfel, echipa va fi afectată şi rezultatele din teren vor fi dezastruoase... 

Minunată strategie de distrus un club de fotbal pentru o singură persoană!


PS. Vă prezentăm o modalitate prin care actualul club poate fi ajutat! În locul presiunilor şi a contrelor, oare nu ar fi fost mai simplu ca fiecare iubitor de Petrolul să îşi achiziţioneze un abonament în funcţie de bugetul personal? 

Vă prezentăm un astfel de abonament, achiziţional de un politician local, care a preferat să îşi demonstreze în acest mod susţinerea pentru club! Oare câţi dintre consilierii locali PNL şi-au cumpărat astfel de abonamente, deşi sunt văzuţi la lojă meci de meci? 






Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro