Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 11:47:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Viitorul sună bine! Un nou amical cu victorie pentru Prahova Ploieşti!


4 august 2019

Prahova Ploieşti, sub bagheta tânărului antrenor Emi Matei, începe să devină o echipă cu personalitate. Antrenorul jucător a reuşit să impună respect colegilor săi, iar în teren tinerii jucători devin din ce în ce mai buni.

Amicalul cu Avântul Iordăcheanu, arbitrat de Mihai Safta, a fost dominat de fair playul celor două echipe, iar meciul a fost unul de pregătire, în care fiecare formaţie a încercat diverse formule de joc.

Scorul nu este important, dar am remarcat dorinţa jucătorilor de a face mişcare şi de a se pregăti intensiv pentru noul an competiţional.

Plăcerea de a juca fotbal nu a fost înfrânată nici măcar de ploaia torenţială care s-a abătut asupra stadionului din Ciorani în ultimile minute ale partidei.

De remarcat, că Prahova Ploieşti, cel mai vechi brand din fotbalul din judeţ, şi-a găsit o casă adevărată la Ciorani, acolo unde primeşte sprijin permanent pentru a putea face performanţă sportivă.  Avansarea lui Emi Matei în postul de antrenor s-a dovedit a fi o idee strălucită a omului de fotbal Adrian Teodorescu, patronul-finanţator al Prahovei Ploieşti, echipa devenind mult mai unită şi demonstrând cu fiecare nou meci că va avea un cuvânt important de spus în Liga B.

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro