Marţi, 19 martie 2024 - 11:01:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Răbufnirea lui Marius Stan!Preşedintele pleacă de la Petrolul Ploieşti!


2 decembrie 2019

După cinci luni de tăcere şi de diplomaţie, timp în care a suportat aerele şi figurile de mari conducători ale lui Tavi Grigore şi Cristi Vlad, Marius Stan, preşedintele oficial al clubului Petrolul Ploieşti a dat adevărul pe faţă!

Între cele două tabere este de fapt un război al nervilor si al puterii, iar deşi au ratat obiectivul sezonul trecut (promovarea în Liga 1), cei doi autointitulaţi conducători demonstrează zilnic că nu pot accepta să fie conduşi de alt şef şi fac tot posibilul ca preşedintele de Champions League să plece acasă.

Au fost multe certuri între cele două tabere, dar momentan nu le vom face publice, şi aşteptăm ca preşedintele Marius Stan să spună adevărul cu subiect şi predicat, atunci când va considera că a venit momentul oportun.

Deşi ştim exact ceea ce se întâmplă, vă spunem doar că este anormală venirea lui Cristi Vlad în club, în calitate de supervizor din partea Veolia. Şi nu putem uita că fostul preşedinte Cristi Vlad este personajul care a ratat promovarea în sezonul trecut cheltuind o sumă uriaşă.

Ne întrebăm doar, dacă este atât de gălăgios şi de guraliv prin birouri, de ce nu are curajul de a merge la meciul din acestă seară, de la ora 18.00, cu Metaloglobus şi de a sta în tribună, aşa cum face Marius Stan.

Atmosfera creată în club de Tavi Grigore şi de Cristi Vlad este una improprie performanţei sportive şi duce la tensiuni nejustificate.

Vedem doar că diplomaţia şi răbdarea lui Marius Stan, de a ascunde problemele adevărate timp de cinci luni, se apropie de sfârşit şi aşteptăm ca preşedintele să spună lucurilor pe nume, înainte ca clubul Petrolul să fie distrus încă o dată de orgoliile unor oameni mici, care nu înţeleg că performanţa sportivă este mai presus de interesele personale.

Suntem curioşi cât va mai trena situaţia actuală şi cât timp Cristi Vlad şi Tavi Grigore vor mai face pe stăpânii Petrolului.

Ştiri Actuale va rămâne alături de preşedintele Marius Stan pe toată perioada mandatului de preşedinte al clubului Petrolul Ploieşti şi ne dorim ca reprezentantul partenerului finanţator, Mădălin Mihailovici să demonstreze că doreşte binele echipei de fotbal şi că nu accepta interesele mizere ale unor personaje obscure.

PS: Hamza Younes nu este în lotul meciului cu Metaloglobus din această seară!
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro