Marţi, 19 martie 2024 - 1:16:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Silviu Crîngaşu pe urmele lui Sebi Ghiţă! Clubul sportiv al CJ Prahova trece la baschet!


19 mai 2021

Un milion de euro se pare că va fi bugetul alocat viitoarei secţii de baschet a CS Activ Prahova, clubul sportiv al Consiliului Judeţean. Clubul se va îmbogăţi la finalul acestei luni cu două noi secţii: baschet şi volei, iar bugetul alocat baschetului va fi unul invidiat de orice entitate sportivă finanţată din bani publici. 

Noua secţie va fi condusă de un apropiat al lui Silviu Crîngaşu, şeful CS Activ: : fostul baschetbalist de la Asesoft Ploieşti, Cătălin Burlacu. Crîngaşu este în acelaşi timp şi preşedinte al AJF Prahova. Prietenia dintre Crîngaşu şi Burlacu este una de notorietate în Ploieşti, gurile rele susţinând că rudele şefului de la handbal ar fi angajate la firma baschetbalistului. 


Mai mult, Cătălin Burlacu a beneficiat de un salariu frumuşel şi în perioada în care coordona baschetul de la CSM Ploieşti, iar Crîngaşu era directorul clubului sportiv.

Surse din cadrul clubului susţin că noul şef al CS Activ (neprezentat încă oficial de nimeni din CJ Prahova) a anunţat că intenţionează să renunţe la echipa de handbal, jucătoarele fiind îndemnate să îşi caute alte echipe pentru că la Ploieşti lucrurile se vor schimba. 

Rămâne de văzut cum vor reacţiona consilierii judeţeni în faţa propunerii de reorganizare a clubului sportiv şi dacă bugetul dorit de Crîngaşu va fi aprobat. 

De menţionat că nu contestăm calităţile sportive ale lui Cătălin Burlacu, ba chiar apreciem cariera şi realizările sale din baschet. Ni se pare incredibil ca în plină pandemie, Consiliul Judeţean Prahova să aloce sume uriaşe pentru visurile lui Silviu Crîngaşu. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro