Duminică, 28 aprilie 2024 - 10:59:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Când femeile îi apără pe scandalagii! Nevasta primarului de la Proviţa de Sus ameninţă redactorii Stiri Actuale!


25 august 2019

Suntem obişnuiţi cu tot felul de reacţii în urma articolelor publicate de noi, dar ca nevasta unui personaj despre care am scris să ne sune şi să ne adreseze tot felul de injurii mai rar.

În urma articolului despre agresarea arbitrilor la meciul din Cupa României dintre Viitorul Proviţa de Sus şi Triumf Poiana Câmpina am avut parte de foarte multe felicitari, mesaje de incurajare sau comentarii care ne confirmau incidentele.

În această după amiază am avut parte şi de un telefon...mai altfel...

O duduie (apelativul doamnă nu poate fi folosit) ne-a apelat de la numărul 0736543517 pentru a ne certa. Nu putem reproduce vorbele soţiei primarului Ovidiu Movileanu pentru că dorim să ne păstrăm cititorii. Femeia respectivă ne-a ameninţat cu procesul, iar la întrebarea noastră dacă nu au existat incidente la meciul respectiv a început să ne înjure, adresându-ne cuvinte care i-ar uimi şi pe cei mai înfocaţi ultraşi.

Domnule primar, totuşi se poate să ne lămuriţi...duduia vă rezolvă şi treburile de la primărie? Şi pe cele din politică? Dacă da, poate o înscrieţi la nişte cursuri de comunicare, că nu prea e posibil să vă reprezinte cu un vocabular de marginea şanţului!

Oricum vă anunţăm pe această cale că vom solicita Comisiei de Disciplină a AJF Prahova excluderea dvs totală din viaţa sportivă! Iar acest lucru înseamnă că nu veţi mai avea dreptul să intraţi pe niciun stadion din România!







 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro