Duminică, 28 aprilie 2024 - 12:24:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Petrolul, primul loc şi culoar liber spre Liga 1


30 noiembrie 2021

Supărarea din tabăra Lupilor Galbeni după înfrângederea de la Sibiu, s-a mai atenuat după pasul greşit făcut de U Cluj, marţi seara în faţa Astrei. Şi se vede că astrele s-au aliniat în favoarea Petrolui, pentru că pasul greşit cu Hermanstadt, a fost uitat în urma înfrângerii ruşinoase suferite de U Cluj cu Astra Giurgiu, echipă care se luptă pentru salvarea de retrogradare. 

Nimeni nu a spus că petroliştii chiar nu meritau să piardă meciul de la Sibiu, iar un egal ar fi ilustrat perfect realitatea din teren. Impresionante au fost declaraţiile preşedintelui Petrolului Costel Lazăr, care demonstrează experienţa unui om de fotbal care ştie ce înseamnă lupta reală pentru promovarea în Liga 1. Lazăr a arătat că este îngrijorat, dar nu speriat, dezamăgit sau pesimist. Declaraţiile preşedintelui Petrolului au demonstrat că se pricepe la fotbal, iar rezultatul meciului U Cluj- Astra Giurgiu 1-2, au întârit spusele oficialului ploieştean. Înfrângerea unei contracandidate la promovare pe teren propriu de către o echipă care se luptă să nu retrogradeze demonstrează că punctele câştigate acasă cu echipele mici, duc spre Liga 1. 

Petrolul- U Cluj este ultima etapă din anul 2021, fiind derbyul pentru promovarea în Liga 1. După ultimele rezultate, victoria Lupilor Galbeni în faţa clujenilor ar însemna promovarea fără nicio emoţie, având în vedere clasamentul. Petrolul îşi permite chiar şi un egal acasă cu U Cluj, care ocupă locul 3, iar orice punct câştigat este de bun augur. Şi totuşi, cine s-ar fi aşteptat ca Astra să realizeze surpriza campionatului? 

Şi uite aşa, în ciuda unora care încă neagă realitatea, cu bune, cu rele, Petrolul va promova în Liga 1! 
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro