Marţi, 19 martie 2024 - 10:29:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO CSM Ploieşti nu a compensat mentenanţa gazonului de pe Ilie Oană, din 2020, plătită de ACS Petrolul, dar minte în răspunsurile oficiale!


7 septembrie 2021

Minciunile se ţin lanţ la CSM Ploieşti şi se pare că situaţia nu are şanse să intre pe făgaş normal prea curând. Bazele sportive continuă să fie sac fără fund în bugetul local, iar cheltuielile făcute fără nicio noimă sau după vreun plan de achiziţii stabilit dinainte sunt din ce în ce mai multe.

O situaţie incredibilă a fost descoperită de redactorii Stiri Actuale. În urma unei discuţii cu preşedintele ACS Petrolul 52, Costel Lazăr, am aflat că CSM Ploieşti nu a compensat lucrările de mentenanţă plătite de clubul de fotbal în anul 2020. Şi asta, în ciuda faptului că în luna februarie 2021, în singurul răspuns trimis de CSM în urma unei solicitări în baza legii 544, reprezentanţii clubului susţineau că au fost acordate compensaţii către chiriaşii clubului în valoare de peste 57.000 de lei (vezi FOTO)

"Pentru cei care nu ştiu ce vorbesc, le aduc la cunoştinţă că avem de compensat cu CSM Ploieşti, lucrările pe care le-am făcut la gazonul stadionului Ilie Oana în 2020. Aşa că, domnilor postaci plătiţi din bani publici,  vă rog să nu mai dezinformaţi opinia publică", ne-a declarat Costel Lazăr, preşedintele ACS Petrolul 52.

Sumele pe care Petrolul le are de compensat cu CSM Ploieşti sunt de aproximativ 40.000 de lei şi dacă mai adăugăm şi cei 84.000 de lei, garanţia pentru mărci pe care Primăria Ploieşti nu reuşeşte să o returneze echipei de fotbal, am putea spune că municipalitatea are o datorie către Petrolul de aproximativ 25.000 de euro! Cu alte cuvinte, Primăria Ploieşti ar fi putut compensa toate aceste sume, iar clubul se putea înscrie lejer la mult discutata licitaţie pentru mărci! 

Aşteptăm punctul de vedere al reprezentanţilor CSM Ploieşti (deşi ştim sigur că nu vor ieşi niciodată să spună cine a...uitat să compenseze banii plătiţi de Petrolul în 2020, deşi. la acel moment Ştefan Grozea, fostul şi actual director al clubului susţine că mentenanţa a fost o...sponsorizare din partea clubului şi nicidecum o compensare!!!! Dar cum minciuna are picioare scurte....)

CITEŞTE ŞI 

Cum a reuşit o firmă înfiinţată de o lună să primească mentenanţa gazonului de pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti


Opriţi miniciunile la CSM Ploieşti! Noul director visează la sute de mii de euro de la FRF pentru stadion!


FOTO Din nou despre Vivi Răchită şi angajarea sa ILEGALĂ la CSM Ploieşti!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro