Duminică, 28 aprilie 2024 - 12:08:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ceptura, campioana Ligii C, seria Mizil! Fântânele- echipa care încurajează falsurile! FOTO


5 iunie 2019

Experienţa lui Silviu Crângaşu, preşedintele AJF Prahova, a făcut ca, miercuri, unul dintre cele mai aprige derbyuri locale din ultimii zece ani, să nu degenereze în evenimente nedorite. Delegarea ca observator a vicepreşedintelui Comisiei de Disciplină, Ion Andreoiu, dublat de o brigadă de arbitrii condusă impecabil de Robert Nuţu, a demonstrat că violenţele şi ilegalităţile nu mai sunt tolerate în meciurile din judeţul Prahova.

Partida dintre Viitorul Ceptura- Victoria Fântânele a fost una la fel de tensionată precum un meci din Liga Campionilor...

Au existat multe evenimente nedorite, atât pe teren, cât şi la marginea suprafeţei de joc. Din păcate cei care au generat cele mai multe tensiuni au fost Gică Ion, antrenorul echipei din Fântânele şi....primarul localităţii, Constantin Niţu (trecut în foaia de joc drept...antrenor secund). Oare domnul primar nu avea cumva de gestionat problemele cauzate de ploile torenţiale în localitatea condusă de domnia sa?

Revenind la meciul orgoliilor, campionii de la Ceptura au contestat la începutul meciului dreptul de joc al unuia dintre jucătorii celor de la Fântânele, Vasile Repez, Santiago, cum este cunoscut în fotbalul din zona Urlaţi. Cazul este unul destul de complicat, Repez jucând la două echipe din judeţ: Avântul Iordăcheanu şi Victoria Fântânele. Dovadă stau raportele de joc, iar în această situaţie Comisia  de Disciplină va trebui să aplice la sânge regulamentele de fotbal pentru că nu se poate continua în acest mod. Nu este normal ca sâmbătă să joci la o echipă din Liga B, iar duminică să participi la meciurile din Liga C.

Mai mult, jucătorul nu regretă situaţia şi este susţinut atât de primarul de la Fântânele, cât şi de antrenorul echipei. Mai mult, Santiago, ca un super fotbalist ce se consideră, şi-a permis să înjure arbitri la finalul meciului, deşi legitimarea la două echipe se cam numeşte...hoţie! La fel de recalcitranţi au fost şi antrenorul şi primarul de la Fantânele. Mai mult, primarul Niţu îşi permite să înjure observatorul, ameninţându-l că...va vedea el...Domnule primar, la fotbal nu e ca la primărie, unde probabil ameninţaţi cu tăieri de cine ştie ce beneficii dacă oamenii nu votează cum le spuneţi dumneavoastră!

Circul de la meciul dintre Ceptura şi Fântânele va fi analizat de Comisia de Disciplină a AJF Prahova şi suntem convinşi că sancţiunile vor fi pe măsură!

Oricum, partida de miercuri, a confirmat ceea ce Stiri Actuale a prognozat încă de acum câteva zile: Ceptura- campioana Ligii C, seria Mizil!







RAPORT FANTANELE: Vasile REPEZ!



RAPORT IORDACHEANU: REPEZ VASILE



<


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro