Marţi, 19 martie 2024 - 9:33:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Decizia de a aduce Chindia pe "Ilie Oană" a transformat Ploieştiul într-un butoi cu pulbere!


30 iunie 2019

Decizia de a accepta ca echipa de fotbal Chindia Târgovişte să joace meciurile de acasă pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti dă naştere unor tensiuni incredibile. Anunţul oficial al celor de la Târgovişte de a juca meciurile la Ploieşti nu a fost pe placul suporterilor Lupilor Galbeni.

Surse apropiate de suporteri susţin că aceştia şi-au propus ca la primul meci jucat de Chindia pe Ilie Oană să facă cel  mai mare scandal posibil din fotbalul românesc, astfel încât echipa din Târgovişte să se aleagă cu amenzi uriaşe de la FRF şi cu suspendarea terenului propriu.

În plus, şi conducerea echipei Petrolul Ploieşti şi-a exprimat voalat nemulţumirea faţă de decizia luată de administratorii bazelor sportive de la CSM Ploieşti, considerând că este un afront jignitor la adresa Lupilor Galbeni, care nu sunt lăsaţi astfel să aibă linişte pe propriul stadion în lupta pentru promovarea în Liga 1.

De altfel, Petrolul va trebui să anunţe Federaţia Română de Fotbal că pe stadionul din Ploieşti sunt deja organizate meciurile de Liga 1 ale celor din Târgovişte, iar la tragerea la sorţi a programului Ligii a 2 a, Lupii Galbeni vor fi dezavantajaţi, deoarece întâietate vor avea partidele din liga superioară.

Astfel ne vom trezi că meciurile Petrolului vor fi programate în zile şi la ore care vor deregla complet programul de pregătire al elevilor lui Flavius Stoican.

În plus, se aude că decizia de a aduce Chindia Târgovişte pe stadionul din Ploieşti a fost luată de o singură persoană din conducerea CSM Ploieşti, iar aceasta nu este directorul general Cristi Nica.

Rămâne de văzut cum vor gestiona cei de la Primăria Ploieşti această nouă problemă apărută, mai ales că primarul Adrian Dobre se lăuda în urmă cu câteva săptămâni, atunci când Veolia vroia să plece de la Petrolul, că va acorda sprijin necondiţionat Lupilor Galbeni în lupta pentru promovarea în Liga 1.

Este anormal să aduci o altă echipă, într-un an dificil pentru Petrolul Ploieşti, an în care Lupii Galbeni nu au voie să aibă nicio greşeală, pentru că altfel mărcile s-ar putea întoarce la Primăria Ploieşti, mai ales că în sezonul precedent singura echipă acceptată pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti a fost echipa naţională,  deşi au existat foarte multe solicitări în acest sens. În plus, stadionul a fost reconstruit ca fiind casa Lupilor Galbeni, peste tot existând însemnele Petrolului, semn că la Ploieşti fotbalul se simte doar în galben şi albastru!




 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro