Marţi, 19 martie 2024 - 5:49:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Petrolul aduce Balaurul cu ŞAPTE capete!


12 ianuarie 2020

Marele patron din fotbalul românesc, Medelin Jeorjică Mehmetovici, şef cu prăduiala financiară a Petrolului, a reuşit să scape de Marius Stan.

Motivul? A găsit cheia succesului în fotbal prin modificarea organigramei. Adică dai afară un preşedinte de Liga Campionilor şi aduci în loc un director sportiv de la Liga a 3 a... Care are printre performanţe ceva ţepe cu ceasuri de lux sau desfiinţarea ultimei echipe la care a fost mare şef....

Directoraşul a cărui principală calitate o reprezintă prietenia cu avocatul stelist este cea mai proastă soluţie din istoria clubului Petrolul Ploieşti!

În campionatul judeţean din Prahova sunt conducători de mai mare valoare decât balaurul agreat de dictatorul de la Veolia! Dar ce să îi faci...CEO-ul Veolia se vede un fel de Giginho Berbecalinho şi crede că a găsit soluţia pentru promovarea echipei în Liga 1.

Sfătuit din umbră de habarnistul CV, expert în soluţii contabilo-financiare mai nou, MJM a decis că a venit momentul să îşi demonstreze calităţile de om de fotbal.

Totuşi, pentru că ne pasă de Petrolul, Stiri Actuale îi recomandă lui MJM câteva nume sonore care ar fi excelente pentru postul...scos la concurs de Veolia. Ştim că nu le va lua nimeni în seamă pentru că fiecare face ce vrea cu echipa proprie, iar realitatea este că CIS-ul este în mâna lui Cristi Vlad şi a găştii de la Veolia.

Propunerile noastre pentru funcţia de director sportiv reprezintă nişte oameni care au fost fotbalişti de mare valoare, care au demonstrat că pot face lucruri frumoase în fotbal şi care înţeleg ce înseamnă responsabilitatea unei promovări.

Daniel Chiriţă sau Costel Lazăr sunt soluţii excelente pentru Petrolul, dar în Ploieşti mai sunt şi alte persoane capabile să mişte lucrurile în tabăra Lupilor Galbeni.

Oricum deciziile luate în ultima perioadă la Petrolul duc la mari semne de întrebare în legătură cu modul în care cei de la Veolia înţeleg fotbalul de performanţă.

Iar în final, vă întrebăm: VOI CHIAR VREŢI SĂ PROMOVAŢI?

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro