Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 2:22:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Bârladul nu e Ploieşti! DNA s-a autosesizat la Apele Române! Angajarea ilegală a lui Răchită la CSM Ploieşti, trecută sub tăcere!


3 februarie 2021



DNA a deschis, miercuri, la Apele Române, după ce scandalul cu ospătăriţa angajată inginer la ABA Prut-Bârlad a luat amploare, în urma dezvăluirilor făcute de Recorder. Potrivit unor surse citate de publicaţie, în această dimineaţă din instituţie au fost ridicate documente care au legătură cu angajările din ultima perioadă.

Vă reamintim, că presa centrală şi locală a preluat dezvăluirile ziariştilor de la Recorder, conform cărora la Administraţia Bazinală de Apă (ABA) Prut-Bârlad unde este director Petru Avram, vicepreşedinte PNL Iaşi a fost angajată recent  o tânără care a fost chelneriţă la un bar din Iaşi. Asta în condiţiile în care ABA Prut-Bârlad are în subordine mai multe judeţe din Moldova, afectate periodic de inundaţii. Simona Iancu, care susţine că a terminat facultatea de Chimie, nu a reuşit să răspundă unor întrebări simple, cum ar fi care este unitatea de măsură a debitului de apă, care este malul stâng sau malul drept, conform site-ului HotNews.ro.

În acelaşi timp, la CSM Ploieşti continuă angajarea ilegală a fostului antrenor Valeriu Răchită, prezentat permanent drept consilier al directorului, în condiţiile în care această funcţie nu există şi nici nu a existat vreodată în organigrama clubului sportiv. Primarul Andrei Volosevici a încercat să dreagă busuiocul, declarând într-o emisiune TV că Vivi este doar...antrenor la CSM Ploieşti, funcţia de consilier neexistând la club!

Stiri Actuale a scris în mai multe rânduri despre această ilegalitate, am trimis mai multe solicitări în baza Legii 544 (solicitări rămase fără răspuns, că doar CSM Ploieşti nu este o instituţie finanţată din bani publici!!!), dar de aproape un an Vivi Răchită rămâne directorul neoficial al clubului sportiv. S-a instalat, fără nicun drept, într-unul dintre birourile de la stadionul Ilie Oană, decide ce firme primesc lucrări din bugetul CSM, a decis schimbarea firmei care asigură mentenanţa gazonului de la stadion, că este nevoie de aproape un milion de euro pentru repararea stadionului şi că anumiţi angajaţi trebuie concediaţi pe motiv că nu au votat cu Andrei Volosevici la alegerile locale.

Dar probabil că la Ploieşti, DNA-ul a intrat în adormire după faimosul scandal al dosarelor fabricate de Portocală, iar acum procurorii anticorupţie sunt ocupaţi cu ...ascuţitul creioanelor! 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro