Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 8:57:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Neavând nicio şansă la Petrolul, Răchită s-a apucat de oină! Îl antrenează pe vicele Nicodim!


23 iunie 2021

 



Sătul să se milogească să fie primit în stafful actualului Petrolul (ACS Petrolul 52 sau cum s-o numi echipa care activează la Liga a 2 a), Valeriu Răchită s-a apucat de...oină. 

Şi pentru că este antrenor cu Licenţa UEFA PRO a început deja antrenamentele. Primul învăţăcel: viceprimarul Daniel Nicodim! Şi unde altundeva poţi face antrenamente decât pe stadion Ilie Oană, templul fotbalului ploieştean, cum îi place primarului Andrei Volosevici să îl denumească.

Avem a întrebăre....Oare Răchită lasă secţia de fotbal (unde deţine o funcţie neexistentă în organigramă!) şi înfiinţează una de oină? Nu de alta, dar e păcat să arunci mii de euro pe fereastră pentru Licenţa UEFA PRO şi să o ascunzi în sertar...Foloseşte-o la oină!

PS. Adresăm o întrebare public actualei conduceri a CSM Ploieşti: Cum poate Daniel Dumitrache să ocupe simultan şi funcţia de antrenor al CSO Plopeni şi cea de şef de secţie la CSM Ploieşti?  Nu cumva avem un uşor conflict de interese? (Vom reveni pe această temă, cu un articol mai amplu)





 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro