Joi, 28 martie 2024 - 6:12:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


EXCLUSIV În ce condiţii se întoarce Vivi Răchită la Petrolul Ploieşti!


6 martie 2019

Chiar dacă a plecat la Timişoara încercând să salveze Poli de la retrogradare, Vivi Răchită este la curent cu ceea ce se întâmplă la Petrolul Ploieşti şi nu ezită să critice deciziile proaste luate de stafful de conducere al Lupilor Galbeni.

Întrebat în cadrul emisiunii GSP Live despre ceea ce se întâmplă la Petrolul, Răchită a pus evoluţiile slabe ale Lupilor Galbeni în acest sezon pe seama managementului, acuzând conducerea clubului că nu are credibilitate şi experienţă în a fi în fruntea unui astfel de nume important din fotbalul românesc.

”Eu ştiu exact ce se întâmplă la Petrolul, pentru că eu trăiesc în Ploieşti. Bine, acum sunt la Timişoara. De când am venit aici nu m-am întors acasă şi probabil că prima dată când voi merge acasă va fi când voi juca pe acolo, prin zonă. Stau şi zile libere aici. Suntem în armată şi permisiile sunt foarte rare în armată (n.r. - armata este o metaforă folosită de Răchită pentru a descrie stricteţea pe care el o vrea la ACS Poli).

Cunoşteam la Ploieşti oamenii care se ocupă de destinele clubului şi de asta am spus că nu este ceea ce şi-ar dori suporterii, pentru că e greu să faci un mangement la un club de talia Petrolului. E greu să ai credibilitate, să ai cunoştinţe să conduci un club de tradiţia Petrolului spre performanţă. Eu le doresc tot ce e mai bine, tot ce e mai bun, le doresc să promoveze, deşi va fi foarte greu, pentru că au şi acea clauză referitoare la mărci, care îi obligă să promoveze după doi ani de zile. Lucrurile sunt destul de complicate acolo, dar cei care şi-au asumat acest proiect să-l ducă la capăt. Eu l-am făcut de două ori, să-l facă şi alţii”, a spus Răchită.

Stiri Actuale l-a contactat telefonic cel care a obţinut în 2011, ultima promovare a Petrolului în Liga 1 şi l-a întrebat în ce condiţii s-ar întoarce la conducerea Lupilor Galbeni.

Vivi Răchită nu a părut surprins de întrebarea noastră şi a admis că este tentat de revenirea în stafful echipei sale de suflet.

"Până în vară nu voi accepta nicio ofertă, indiferent cât de tentantă ar fi! Mă concentrez pe ceea ce am de facut la Poli Timişoara.  Din vară se poate întâmpla orice... Mă voi întoarce cândva la Petrolul, dar doar în condiţiile mele. Îmi doresc un proiect de performanţă, o societate pe acţiuni cu management profesionist, cu un departament de marketing bine pus la punct. Îmi doresc o academie de copii şi juniori, precum la marile cluburi, organizată în parteneriat cu Primăria Ploieşti şi CJ Prahova. Şi voi chema alături de mine orice om de fotbal care ar putea aduce plus valoare clubului", ne-a declarat Vivi Răchită

Ştiri Actuale consideră că în acest moment Răchită este cel care ar putea obţine o nouă promovare în Liga 1 pentru Petrolul, dar, din păcate pentru actualul staff al Lupilor Galbeni, fostul fundaş nu va accepta degringolada din managementul clubului.
 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro