Duminică, 28 aprilie 2024 - 7:28:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Adrian Vaida revine la Poliţia Locală Ploieşti! Ce se întâmplă cu naşul?


25 ianuarie 2024



Lovitură de teatru în administraţia locală ploieşteană. Un act emis de "senzaţionala" administraţie Volosevici este anulat de Curtea de Apel Ploiesti. Vorbim despre concedierea lui Adrian Vaida din fruntea Poliţiei Locale Ploieşti. 

În anul 2021, Vaida a fost  a fost eliberat din funcţie, în baza unei dispoziţii emise de Primăria Ploiesti, care a avut la bază un un raport de evaluare a performanţelor. Aceeasi schemă ca si în cazul Nicoletei Crăciunoiu! 

Astăzi, judecătorii Curţii de Apel Ploiesti au decis anularea actului administrativ, iar Vaida va trebui repus în funcţia de director general adjunct al Poliţiei Locale Ploiesti. Ba mai mult, Vaida va primi si salariile pe care nu le-a încasat din anul 2021 si până în prezent, sumele fiind actualizate cu rata inflaţiei. 

Tip solutie:  Nefondat

Solutia pe scurt: Respinge recursul ca nefondat. Obligă recurentul pârât la plata sumei de 2975 lei către intimatul reclamant, reprezentând cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică, azi, 25.01.2024. 


Suntem curiosi ce scuze va găsi nasul sef de Politie Locală Cătălin Albu pentru a-l concedia din nou pe Adrian Vaida. Nu de alta, dar aceeasi reţetă a fost aplicată si în cazul lui Cezar Stoichiciu, fostul sef de la Achiziţii de la Locală, care a fost reangajat si concediat în aceeasi zi! 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro