Marţi, 19 martie 2024 - 4:49:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


VIDEO Răchită îşi mai inventează o funcţie la CSM Ploieşti! Scandal în direct la Look Sport cu Dani Chiriţă!


23 aprilie 2021

Prezent în direct la LookSport, Dani Chiriţă a vorbit despre problemele pe care le are cu baza sa sportivă şi l-a acuzat pe Vivi Răchită că este în spatele celor trei procese pe care CSM Ploieşti i le-a deschis în doar câteva săptămâni.

Valeriu Răchită a intervenit telefonic în emisiune, încercând să se apere, spunând că el nu are nicio vină în ceea ce i se întâmplă lui Kiru, dar a dat extrem de multe amănunte juridice despre procesele prin care CSM Ploieşti încearcă să îl lase pe Dani Chiriţă  fără baza sportivă, în care a investit aproximativ un milion de euro, bani câştigaţi în timpul carierei sale de fotbalist în Rusia. 

Interesant este că deşi, Răchită l-a acuzat pe Dani Chiriţă că minte, s-a lansat în câteva declaraţii fanteziste, care l-ar face invidios chiar şi pe faimosul baron  Münchhausen.Răchită a afirmat că la CSM Ploieşti ocupă funcţia de...DIRECTOR TEHNIC AL SECŢIEI DE FOTBAL!!!!! Nu ar fi nicio problemă, dar funcţia nu a existat vreodată în organigrama structurii sportive, iar în documentele oficiale ale CSM, Răchită figurează ca fiind angajat ca... simplu antrenor. În schimb, a afirmat senin că în vara anului 2020, la venirea sa în CSM a fost...consilier al directorului (o altă funcţie care nu există în organigrama clubului!)

Vă anexăm o singură fotografie, dintr-un document al CSM Ploieşti în care scrie negru pe alb că Valeriu Răchită, posesorul licenţei pro, este angajat ca ...antrenor. Al cărei grupe...este o altă întrebare pe care Stiri Actuale a adresat-o către CSM Ploieşti în urmă cu vreo...60 de zile, întrebare care nu a primit răspuns, pentru că CSM Ploieşti nu respectă niciun principiu al transpareţei, aşa cum trâmbiţează liderii partidelor aflate la guvernare.


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro