Marţi, 19 martie 2024 - 11:00:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sărbătoare fotbalistică la Ciorani! Prahova Ploieşti îşi prezintă jucătorii care au dus echipa de fotbal în Liga B


19 iunie 2019

Cioraniul va fi în sărbătoare în acest weekend. Echipa de fotbal Prahova Ploieşti, la care evoluează jucători din Ciorani, va juca un amical în faţa propriilor suporteri pentru a-şi prezenta cupa obţinută în urma clasării pe locul 2 în Liga C, seria Mizil, loc promovabil în Liga B.

Meciul de fotbal va avea loc pe stadionul de la Ciorani,  duminică 23 iunie, de la ora 10.00 în compania echipei Rapid Mizil, echipă care evoluează în Superliga B.

Echipa Prahova Ploieşti, cel mai vechi brand din fotbalul prahovean, a fost reînfiinţată de către omul de fotbal Adrian Teodorescu în vara anului trecut. Echipa cu un lot de jucători foarte tineri a fost înscrisă în Liga C, seria Mizil, iar în tur a jucat meciurile de acasă pe stadionul de la Strejnicu.

În retur, Prahova Ploieşti s-a mutat la Ciorani, iar în lot au fost cooptaţi numai fotbalişti din comună. Asocierea dintre cel mai vechi brand din Prahova şi autorităţile locale de la Ciorani s-a dovedit a fi reţeta câştigătoare, iar echipa de fotbal a reuşit performanţa de a se clasa pe locul 2 în clasamentul Ligii C, seria Mizil, cu 45 de puncte, în urma Viitorului Ceptura (49 de puncte).

Conform regulamentului, primele două clasate în Liga C promovează în Liga B.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro