Vineri, 26 aprilie 2024 - 12:32:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Se schimbă banii româneşti, Tricolorul se modifică, gazele se scumpesc


24 iunie 2016
Maria Diana POPESCU

Guvernul tehnocrat a dat o firmitură salariului minim pe economie, în luna mai, şi o ia înapoi de la 1 iulie prin scumpirea gazelor cu 10% pentru consumatorii casnici. Cum justifici scumpirea, tovarăşe Cioloş, cînd un procent de 70% din gaze provine din sursă internă? Mai  zilele trecute, vampirul FMI a făcut o vizită  la Guvern, i-a arătat colţii lui Cioloş, iar premierul, tremurînd ca piţigoiul, a trecut la jupuirea cetăţenilor, fără să-i pese de promisiunile făcute la înscăunare.

O confirmare în plus că e omul lor, nu al României. Pe plan mondial scad preţurile, la noi cresc tot timpul, pentru că, slabi ce sîntem, acceptăm jugul şi plătim tot ce ni se impune!  Ia să se fi impus această majorare anuală în Grecia! Ieşeau grecii hotărîţi, ca de fiecare dată,  în stradă, cu sutele de mii şi dădeau cu pietre în Guvern şi în instituţiile iresponsabile. Noi ne lăsăm îngenuncheaţi în ultimul hal de papagalii care ne scurtează viaţa cu rînjetul pe buze.

Un cîine turbat la porţile sale!

Scumpirea gazelor miroase de la o poştă a jecmăneală patronată de stat, prin care se acoperă anumite găuri din buget, unele făcute de însuşi preşedintele Iohannis, de pensiile şi salariile nesimţite ale aleşilor,  de şpăgile şi furturile la ordinea zilei! Sîntem cea mai bună ţară de muls din lume, pentru că toţi văcarii din frunte ne-au dat pe mîna maşinilor automate de colectat laptele şi mierea naţională. Toţi ne mint cu neruşinare pînă prind loc la osul cel mare.

Apoi ne toacă mărunt după gustul Bruxelles-ului şi al Mafiei Financiare Înternaţionale.  De unde să ia guvernul ăsta rătutit bani pentru păpica şi cazarea armatelor americane de pe teritoriul ţării noastre? Başca, cei 5000 de soldaţi NATO, care vor fi masaţi pe teritoriul ţării noastre! De la cetăţeni! Doar sîntem sub ocupaţia trupelor americane, înarmate pînă în dinţi. Să ne bucurăm aşadar! Trăiască, dar să plece învîrtindu-se demagogii-marionetă Cioloş şi Iohannis, executanţi docili ai ordinelor UE, FMI, BM şi ale unchiului Sam, care fac politica multinaţionalelor în ţara noastră.

Trăiască guvernul vîndut Bruxelles-ului, care dă din coadă ca un cîine turbat la porţile sale! Trăiască sclavagismul instalat sub numele „democraţie”, care ia pielea omului de rînd! Trăiască Parlamentul de marionete, hoţi şi penali! Nu-i ajută cu nimic pe români creşterea PIB-ului, dacă ei trăiesc în sărăcie, plătind taxe uriaşe şi preţuri mai mari decît în Occident, dar primind salarii de lumea a treia! Cine are de cîştigat din scumpirea gazelor? Transnaţionalele, firmele de partid, pensionarii de lux, foştii securişti infiltraţi în ciolaniadă, cioloşiadă, iohaniadă şi, evident, deasupra tuturor, vampirii mondialei financiare.

Vor fi tipărite marfare de bani

În planul de profit al mafioţilor noştri a mai apărut o oportunitate: Stema. Drapelul României va suferi modificări în perioada imediată prin încoronarea acvilei. Am spus va suferi, pentru că însemnele statului, trebuie să rămînă neschimbate. Clasa politică, dusă cu pluta corupţiei şi trădării trebuie schimbată complet, anchetată şi încarcerată, după caz. Alţi bani altă distracţie pentru fabricile de steaguri, simboluri şi însemne!

Că doar plătesc cetăţenii! Parlamentarii, care, cel mai adesea, taie frunze la cîini în plen sau îşi pun la punct planuri de bişniţă personală, îşi pierd vederea şi auzul atunci cînd este vorba de rezolvarea unor probleme ce ţin de siguranţa şi viaţa cetăţeanului, dar au votat în regim de urgenţă proiectul de lege care prevede readucerea coroanei pe capul acvilei din stema ţării şi impune ca, pîna la 31 decembrie 2018, cînd se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire, autorităţile publice să înlocuiască stemele şi sigiliile existente, dar şi banii româneşti cu noul model.

Monedele şi bancnotele emise de BNR anterior datei de 31 decembrie 2018 vor circula şi după această dată, în paralel cu monedele şi bancnotele cu stema nouă. Vor fi tipărite marfare de bani, care vor duce la creşterea inflaţiei, românii tot cu sărăcia se vor alege, iar preafericitul şi eternul Mugur nu va ieşi la pensie cu una cu două, deşi a stat la conducerea BNR mai mult decît a condus, şi a condus bine, Nicolae Ceauşescu România!

Ce ştie Iohannis despre heraldică fără fiţuică în faţă?

Cîtă demagogie! Iohannis îşi va pune semnătura ca primarul. Ca să citeşti un proiect de lege cap-coadă, e nevoie de niţel timp. Cît o excursie de trei zile în afară. Că nu-i aşa, ce ştie Iohannis despre heraldică fără fiţuică în faţă? Cum heraldica este o ştiinţă, domnule Iohannis, o artă cu reguli stricte, fidele şi severe, care are în centrul preocupărilor transpunerea fidelă în simboluri (steme şi sigilii) a realităţilor istorice referitoare la statul român, regiuni, judeţe oraşe şi instituţii, în diferite perioade din evoluţia acestora, adaosurile sau eliminările de simboluri, fără o bună documentare, pot altera semnificaţia şi însemnătatea iniţială.

Heraldica României a  reflectat dintotdeauna starea de fapt din acel moment a teritoriului românesc, stemele păstrîndu-şi de-a lungul istoriei aproape aceleaşi simboluri. Ce va reflecta coroana? Normalitatea a dispărut! Va reflecta bogăţia hoţilor de la vîrf şi sărăcia milioanelor de români, a miilor de copii care mănîncă o dată pe zi, nu ştiu ce este o baie caldă, o ciocolată, un bec în casă, nu au încălţări şi lapte pe masă! Nu cumva motivul coroanei este al găştii de trepăduşi care pregătesc readucerea fantomelor regale pe un tron fantomă al REPUBLICII ROMÂNIA? Că doar nu venea în mod repetat şi mai deunăzi, Prinţul Charles în vizită la Iohannis, doar ca să-l întrebe ce mai face!  Domnilor, dacă monarhia asta colonizatoare, pestriţă şi leneşă este sistemul perfect, de ce în America nu e Monarhie? Sau în Franţa, Germania şi Rusia? „Readucerea coroanei pe capul acvilei din stemă are un rol moral, educativ şi demonstrativ", spune un argument invocat de iniţiatori.

Care Moralitate, ce Educaţie! Că regele a trădat Ţara la 23 august 1944, dînd-o, pe gratis, pe mâna ruşilor? Iar voi, nelegiuiţilor, aţi vîndut şi aţi distrus tot! Demonstraţie de incompetenţă şi hoţie pe faţă, da! Potrivit iniţiatorilor, simbolul coroanei reprezintă „independenţa, suveranitatea şi unitatea naţională”. Care independenţă şi suveranitate? Alea cedate Bruxelles-ului şi lui Sam, războinicul întunericului?

Preluare cu acordul autoarei de pe http://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-AGERO/COMENTARII/Se-chimba-banii-romanesti-MDP-agero-2016.htm


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro