Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 9:00:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Risipă din bani publici! Buget de Liga a 3 a la Sectia Fotbal a CSM Ploieşti!


16 februarie 2021

15 persoane angajate la Sectia Fotbal a CSM Ploieşti la un numar de 250 de copii legitimati! Adica....aproximativ un antrenor la 16 copii. Si continuăm... 15x 2500 (minim salariul lunar, dar sunt şi salarii mult mai mari...) = 37.500 lei/ lună bugetul pentru salariile nete (fără a calcula ce inseamna brutul!) Adică aproximativ...8000 de euro pe lună, doar salariile nete ale antrenorilor. Si atenţie! Am calculat salariul minim acordat de CSM Ploieşti! 

Şi continuăm! 37.500x12 luni= 450.000 lei/ an! (aproximativ 100.000 de euro anual!!!!) . Adică, bugetul anual al unui club de fotbal de Liga a 3 a, poate chiar de Liga a 2 a! 

Sau, mai pe intelesul altora, bugetul cheltuit de Valeriu Răchită la CS Sportul Snagov, ultimul club la care a încercat să îşi arate veleităţile de antrenor. Şi nu vorbim decât despre bugetul pentru plata contractelor de activitate sportivă, nu şi de alte cheltuieli decontate pentru secţie!

Singura întrebare este cum se justifică aceşti bani în condiţiile în care la secţie vin din ce în ce mai puţini copii? 

Bine, e drept că surse din club susţin că regula este...la fotbal se cheltuieşte oricât şi nejustificat. Mai rău este că şefii de la Achiziţii din Primăria Ploieşti au cam început să respingă achiziţiile dubioase, atât de dorite de Valeriu Răchită....Spre exemplu, umblă vorba prin târg că se dorea schimbarea unor...becuri pe stadionul Ilie Oană, suma fiind pe undeva pe la vreo...800 de milioane (lei vechi)...în condiţiile în care nu există încă buget local aprobat şi nu prea poate fi cumpărat chiar orice. 


PS. În zilele următoare vă vom povesti despre achiziţia mobilierului din lojele stadionului Ilie Oană şi despre cum a primit CSM bani din vânzarea mobilierului. Povestea este ....savuroasă!!! 






 

 




 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Tags:
fotbal,
csm,
antrenori

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro