Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 3:24:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Umbra lui Murad la Petrolul! Adevărul despre presupusele negocieri pentru preluarea clubului!


20 august 2022

De câteva zile o parte a presei locale s-a extaziat la aflarea veştii că omul de afaceri Mohammad Murad ar fi interesat de preluarea clubului Petrolul Ploieşti. Interesant este că pe piaţă se tot vorbeşte despre faptul că Murat ar fi în negocieri avansate şi pentru Dinamo. 

Informaţia despre interesul afaceristului 
pare reală, dacă facem legătura cu faptul că Mohammad Murad a anunţat că a preluat fosta închisoare Doftana de la Telega şi o va transforma în hotel de lux. Aşa că Doftana, Petrolul, ar suna a colaborare interesantă.

În realitate, lucrurile nu prea stau aşa, iar presupusele negocieri nu prea există. Surse din cadrul clubului ne-au povestit că posibilitatea unei colaborări cu Murad a apărut în urma unei discuţii cu unul dintre angajaţii Centrului de Copii şi Juniori a cărui naşă este bună prietenă cu omul de afaceri. 

În urma unei discuţii telefonice afaceristul s-a arătat interesat de Petrolul. A urmat o întâlnire cu un presupus reprezentant al lui Murad în biroul primarului Andrei Volosevici, întâlnire la care a participat gaşca edilului (Răchită, Măchiţescu, Octav Preda, etc). 

Apoi, ar fi trebuit să existe o altă întâlnire cu membri fondatori. Aceştia au fost prezenţi la ora stabilită, dar nici Mohammad Murad şi nici vreun reprezentant al lui nu a aparut la discuţii.

O publicaţie locală a inventat o aşa zisă discuţie cu afaceristul, cu sume de bani, cu acţiuni şi tot felul de fantasmagorii. DAR REPETĂM: ÎNTÂLNIREA NU A AVUT LOC!!! , iar acest lucru îl susţin şi angajaţii localului în care ar fi trebuit să aibă loc. Fostele glorii au venit, au aşteptat, au discutat între ei, au băut o bere şi...au plecat acasă, dezamăgiţi că sunt din nou sursa unor glume proaste.

Şi dacă tot e aşa interesat Murad de fotbal nu putem să nu ne întrebăm de ce nu a preluat Dinamo mai de mult, când era în Liga 1, mai ales că au existat discuţii cu Ionuţ Negoiţă, discuţii finalizate nu cu o preluare, ci doar cu o sponsorizare!

Mai mult, având în vedere că cele mai multe afaceri ale lui Mohammad Murad sunt pe Litoral, de ce nu a sponsorizat echipele de la malul Mării. Spre exemplu, Callatis Mangalia, un brand al fotbalului românesc, a falimentat în 2015 din cauza lipsei sponsorilor. 

Oricum, povestea cu Murad la Petrolul pare o încercare de a destabiliza şi de a discredita clubul şi o tentativă de îndepărtare a oricărui sponsor de echipa. Oare cine are astfel de interese ascunse? 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro