Marţi, 19 martie 2024 - 4:34:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vin vremuri grele pentru "clanul" de la CSM Ploieşti!


6 iunie 2020

Avocatul George Botez, consilier local şi membru în Comitetul de Coordonare al CSM Ploieşti, a avut o postare pe contul personal de Facebook, postare care a dat fiori reci multor persoane din conducerea clubului sportiv.

"Sper sa se fi terminat afacerile personale la fotbal CSM Ploiesti ! Au fost unii tovarasi care nu au fost loiali fata de club ! Si plang la toate uşile ca acum sunt nedreptăţiţi! Atentie ! Cercetarea nu s-a incheiat!", a scris George Botez.

Interesant este şi răspunsul lăsat de consilierul local uneia dintre persoanele care comentează la postarea lui: "Hai sa va spun eu : transferuri facute pe 0 lei,fonduri cheltuite aiurea, oameni platiti fara prezenta la lucru sau cu prezenta la o cafea, sarcini neindeplinite, incgirieri de baze pe banii parintilor si decontate la club...si multe altele ! Nu cred sa fie in alta sectie asa ceva !"

Cu alte cuvinte, vin vremuri grele pentru cei care încă îşi închipuie că CSM Ploieşti este clubul lor de acasă şi nu înţeleg că la clubul sportiv a venit vremea să se facă doar sport şi nu tot felul de afaceri personale şi înţelegeri pe sub masă.

Urmărim în continuare subiectul şi vă vom ţine la curent!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro