Vineri, 29 martie 2024 - 7:52:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Senzaţionala Laura Bretan pe scena Filarmonicii din Ploieşti


9 iulie 2022



Artista Laura Bretan concertează marţi, 12 iulie 2022, începând cu ora 19.00, pe scena Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploieşti. Invitatul special este pianistul israelian Giora Linenberg

Laura Bretan va susţine un concert inedit, voce – pian. Artista va fi acompaniată de Giora Linenberg din Israel, pianist (colaborator al Larei Fabian şi a lui Andrea Bocelli), dirijor al Orchestrei Filarmonice din Tel Aviv şi producător, între altele, al albumului “World I See” – albumul de debut al Laurei, încununat cu Discul de Aur, acordat de Universal Music Group.

Recitalul va include arii din opere, piese celebre crossover, dar şi compoziţii proprii ale Laurei Bretan.

Detalii şi rezervări la numărul de telefon +40 726 203 744. 

Tânăra artistă a devenit cunoscută la doar 13 ani când a reuşit extraordinara performanţă de a ajunge în finala show-ului de televiziune ”America’s Got Talent”. În acelaşi an, în 2016, Laura a câştigat şi ”Românii au talent”.

Laura Bretan a cântat împreună cu Matteo Bocelli, fiul lui Andrea Bocelli, cu Victor Micallef, membru al celebrului grup canadian „The Tenors”, cu Steven Tyler (solistul vocal al formaţiei Aerosmith),  dar şi cu Toto Cutugno, Ricchi e Poveri şi cel mai recent în duet cu Michael Bolton, cu Il Volo şi cu marele tenor José Carreras.

În februarie 2019, Laura Bretan a fost finalistă la Selecţia Naţională a concursului Eurovision, cu melodia Dear Father, pe muzica realizată de Mihai Alexandru şi versurile Alexei Niculae. Rezultatele finale au pus-o pe mezina concursului de atunci, la doar 16 ani, pe poziţia a doua, având cel mai mare punctaj primit din partea românilor la televot (de 10 ori mai multe voturi decât câştigatoarea finalei). 

În anul 2020, Laura Bretan a lansat albumul ”World I See”, o producţie internaţională, coordonată de Giora Linenberg, album distins cu ”Discul de Aur”, acordat de către Universal Music Group

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro