Marţi, 19 martie 2024 - 7:35:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Alin Moldoveanu, actualul primar al Câmpinei, îl pune la punct pe fostul edil, Horia Tiseanu!


27 august 2021

După ce a condus ani de zile municipiul Câmpina, fără a lăsa mari investiţii în urma sa, liberalul Horia Tiseanu încearcă, într-un interviu acordat unei publicaţii locale, să arunce în spatele actualei administraţii câmpinene toate problemele reale ale oraşului. 

Printre absurdităţile declarate public de Tiseanu, una ne-a atras în mod special atenţia : "Ministerul Dezvoltării are datorii aşa de mari la noi, astfel încât, Câmpina nu va trebui să dea niciun leu înapoi!".  În plus, Horia Tiseanu a mai afirmat că  "actuala administaţie va trebui să îşi asume responsabilitatea că a reeşalonat datoriile către Ministerul Dezvoltării şi a recunoscut că municipiul Câmpina a greşit" 

Declaraţiile lui Horia Tiseanu nu au rămas netaxate de către actualul edil Alin Moldoveanu, care pe  pagina sa de Facebook a publicat şi documente care demonstrează...amnezia fostului primar. 

"V-am spus mereu că voi veni în faţa voastră doar cu ADEVĂRUL şi asta fac! Adevărul cu documente, pentru ca totul să fie cât mai clar. Sunt neplăcut surprins de unele afirmaţii ale fostului primar al Câmpinei, dl. Horia Tiseanu, care într-o emisiune la „Oglinda” a spus că, în cazul în care se pierde procesul legat de corecţia pentru Calea Dacia, răspunderea o poartă actuala administraţie locală, care a eşalonat plata corecţiei către Ministerul de Finanţe. Cum adică? Noi am eşalonat corecţia ca să deblocăm fondurile europene blocate în ultimul mandat al domnului Tiseanu, iar despre Calea Dacia sunt atât de multe de spus încât aş putea scrie o carte. Cum să fim responsabili noi, actuala administraţie, dacă se pierde procesul? Probabil că dl. Tiseanu ştie ce a făcut şi ştie că acest proces probabil va fi pierdut şi poate tocmai de aceea acum caută să dea vina pe alţii. Nu merge aşa! Adevăraţii vinovaţi vor răspunde! Am făcut documentele pentru eşalonare inclusiv împreună cu dna. avocat Elena Teodorescu şi scrie foarte clar în ele că prin această eşalonare nu înseamnă că Primăria se consideră vinovată pentru corecţia aplicată.

Dl. Tiseanu mai spune că şi dacă se pierde procesul, la câţi bani are să ne dea Ministerul Dezvoltării, noi nu va trebui să mai plătim nimic. Greşit! Mi-e greu să cred că dl. fost primar Tiseanu nu ştie că în aprilie 2020 s-a dat o hotărâre judecătorească prin care instanţa a respins cererea de rambursare a sumei de 10,4 milioane lei ca inadmisibilă, cerere depusă de Primăria Câmpina pentru ca ministerul să ramburseze aceşti bani."
,  a scris primarul independent Alin Moldoveanu.

Cu alte cuvinte, independentul Moldoveanu îi reîmprospătează memoria liberalului Tiseanu, arătând cu acte care sunt problemele reale ale municipiului Câmpina. 




Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro