Marţi, 19 martie 2024 - 4:37:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


VIDEO Dani Chiriţă a vorbit la as.ro despre cum este hărţuit de autorităţile locale! Cine vrea să îi închidă şcoala de fotbal?


19 aprilie 2021

Dani Chiriţă, Legenda Lupilor, a fost invitatul lui Cătălin Oprişan la emisiunea AS.RO LIVE. Kiru a depănat amintiri senzaţionale din cariera de fotbalist (a fost primul fotbalist român care a jucat în Rusia), dar a povestit şi de modul în care este hărţuit de câteva luni de către reprezentanţii autorităţilor locale. Dani Chiriţă a mărturisit că este convins că toate notificările de evacuare din baza sa sportivă şi tot felul de alte hârtii pe care le primeşte au la bază faptul că în campania electorală a îndrăznit să îşi exprime public susţinerea pentru un anumit candidat.

Chiriţă a povestit cum a fost înşelat de Vivi Răchită cu o sumă de bani. "M-a chemat la birou. Kirule hai să stăm de vorbă. Ştiam că este o problemă. Când era de bine îmi spunea finule, iar când erau probleme mi se adresa cu Kirule. Mi-a zis că trebuie să reziliem contractul, că se doreşte altceva. I-am spus că mai am de luat nişte bani, vreo 3000 de euro. Mi-a zis că nu e nicio problemă. Când vin banii de la Primărie, o să îi primesc. La finalul campionatului am sunat....Vreau şi eu banii. Mi-a zis că nu se mai pot lua banii, pentru că rezilierea a fost semnată înainte şi nu mai am dreptul. Ulterior, un prieten l-a sunat să îl întrebe de ce a făcut acest lucru. S-a ofuscat şi de atunci a început un război cu mine, pe care nu îl înţeleg", a spus Dani Chiriţă, la as.ro


"Acum s-a reîntors într-o funcţie susţinută politic. El când are sprijin politic în spate este alt om. Face numai rău. Parcă seamănă cu...Napoleon. E o vorbă Da-i putere unui om simplu, ca să îi vezi adevăratul caracter. Îi deranjează baza mea sportivă de la Ploieşti. Am luat un teren de la zero. Am tras gaze, lumină, am contruist vestiare. Am băgat acolo aproape un milion de euro. Banii mei munciţi în fotbal, i-am investit acolo. Înainte de pandemie aveam 400 de copii, din păcate acum abia mai avem vreo 180 de copiii care vin la fotbal", a declarat Kiru

"Din păcate, naşul meu a prins iar o funcţie politică. La primărie a venit domnul Volosevici. Toată lumea ştie că şi acum 10 ani, Răchită a fost în aceeaşi barcă politică. Dl Volosevici s-a supărat pe mine pentru că am susţinut un om care avea un proiect sportiv interesant. Eu nu fac politică, susţin oamenii nu politicienii. Acum Răchită având funcţie de şef la CSM Ploieşti a început cu şicanele. M-am trezit cu 4 procese în doar câteva luni. În plină pandemie să fii nevoit să plăteşti taxe de timbru de peste 200 de milioane de lei la un singur proces este ceva. Sunt nevoit să aduc acte, să demonstrez că au fost banii mei, deşi toată lumea cunoaşte documentele şi istoria bazei sportive. Am plătit peste 10.000 de euro taxe de timbru în doar câteva luni. Banii ăştia puteam să îi folosesc pentru copiii care vin la fotbal.", a mai afirmat Kiru.

Legenda Lupilor a mai afirmat şi că de când a revenit pe funcţia politică de la CSM Ploieşti, managerul Răchită a început un adevărat război cu toţi cei care i-au criticat activitatea. El a dat exemplul lui Iulian Cojocaru, antrenorul la Petrosport şi în acelaşi timp referent zonal al FRF şi antrenor al echipei naţionale U15, care s-a trezit, pur şi simplu, dat afară de pe terenurile din Parcul Municipal Vest. Astfel, Cojocaru a rămas fără ore de antrenament pentru copiii pe care îi antrenează şi a trebuit să caute alte locaţii pentru a-şi putea desfăşura activitatea.

Declaraţiile integrale alea lui Kiru făcute luni dimineaţă la Antena Sport (as.ro) le puteţi urmări AICI:

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro