Vineri, 26 aprilie 2024 - 11:22:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


EXCLUSIV Marius Stan, puteri depline la Petrolul! Ce s-a întâmplat la şedinţa conducerii clubului!


14 decembrie 2019



Mădălin Mihailovici, reprezentantul partenerului finanţator Veolia, a decis ca Marius Stan să aibă puteri depline în tot ceea ce priveşte clubul Petrolul Ploieşti!

Şedinţa a dura fix o oră şi 15 minute, iar Mihailovici a anunţat că din acest moment preşedintele poate decide tot ce este nevoie pentru ca echipa să atingă obiectivul: promovarea în Liga 1!

La întâlnire au fost prezenţi, pe lângă Mădălin Mihailovici şi preşedintele Marius Stan, şi Tavi Grigore, Dragoş Ferariu, Decu Crângaşu, Paul Guşă, Puiu Dridea, Ion Haralambie, Camil Oprişan şi Ion Cojocaru.

Marele absent a fost Cristi Vlad, consilierul pe probleme sportive al lui Mihailovici. Anunţul finanţatorului l-a întristat pe Tavi Grigore care rămâne fără niciun fel de putere în club, fiind un vicepreşedinte...decorativ...(am putea pune...vicepreşedinte-ficus, dar iar vom fi acuzaţi că destabilizăm clubul!)

Costel Enache va fi prezentat oficial drept antrenor al Petrolului săptămâna viitoare, când va reveni din Anglia, acolo unde participă la un training la Arsenal.

De remarcat că Enache era pe lista lui Mihai Stoichiţă pentru preluarea Naţionalei U 21, dar a refuzat propunerea FRF, anunţând că preferă Petrolul Ploieşti.

Îi dorim succes şi să reuşească să învingă calculele matematice care duc şansele de promovare în Liga 1 spre....ZERO


.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro