Miercuri, 24 aprilie 2024 - 5:25:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


"Gloria" furată! Ilie Stan nu va semna cu SCM Buzău!


26 mai 2019

Într-o seară în care oamenii numără voturile pentru alegerile europarlamentare, de la Buzău apare un zvon potrivit căruia, Ilie Stan nu va fi noul antrenor al SCM Gloria Buzău.

Conform surselor noastre, primarul Constantin Toma s-ar fi răzgândit şi nu doreşte să îşi rişte cariera politică aducând un antrenor impus de alţii.

George Timiş, cel care a condus impecabil echipa în ultimii doi ani, atât din postura de preşedinte cât şi din cea de antrenor, a reuşit o performanţa unică în fotbalul românesc, de a nu pierde niciun meci timp de doi ani.

După o asemenea performanţă, oamenii au început să se întrebe ce va aduce  în plus Ilie Stan faţă de George TImiş.

După rezultatele europarlamentarelor, primarul Toma are o mare dilemă. Dacă Ilie Stan nu va avea rezultate cu echipa, alegerile locale de anul viitor ar putea fi compromise, iar cel care va răspunde în faţa buzoienilor va fi chiar edilul municipiului reşedinţă de judeţ.

Oare va risca primarul Buzăului sau va asculta sfaturile politice interne care cer ca George Timiş să rămână în continuare antrenor.... Noi credem că un politician versat precum Constantin Toma nu îşi va risca în niciun fel cariera politică!

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro