Marţi, 19 martie 2024 - 7:23:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Pasiune şi adrenalină! Campion la karting la numai 8 ani!


14 septembrie 2019

Cand pasiunea este completata de munca si perseverenţă apar si rezultatele.

Va facem cunoscut un mic pilot de karting.  Alexandru Hendrich este elev la şcoala Nicolae Bălcescu din Ploiesti in clasa a doua.

Practica karting-ul la Palatul copiilor din Ploiesti si desi o face de putin timp a obţinut rezultate remarcabile în acest sport putin mediatizat si foarte costisitor

"Microbul" motoarelor il moşteneşte de la tatăl său, care a avut un service auto si cum a deschis ochii printre motoare ulei si miros de gaze de eşapament rezultatul a fost unul logic,dragostea de maşini .

Vazandu-si piciul atât de atasat de tot ce are motor tatăl său l-a înscris la karting, dar cum la clubul respectiv (Palatul Copiilor) baza materială este una cel putin precară, au început investiţiile ,achiziţionarea unui kart performant,investitii in motor si echipament,asigurare pentru copil,etc.

Si rezultatele nu au întârziat, pustiul reuşind să urce cu fiecare etapă in clasament surclasand competitori cu mai multa experienta si mult mai bine dotaţi material.

De menţionat conform estimărilor făcute de părinţi suma investită în achiziţionarea si întreţinerea kartului depăşeşte 2500€ iar cheltuielile aferente unei etape de campionat se ridică la peste 2000 lei .

De reparaţiile si întreţinerea kartului se ocupa tot tatăl micutului Alexandru care îi este si antrenor. Rezultate? Vicecampion naţional la doar 8 ani cu şanse foarte mari la titlul de campion in acest an.
Si toate acestea in masura in care in acest sport competiţia este extrem de dură, de multe ori depasindu-se limitele sportivitatii .

Cum totul nu depinde doar de talentul lui Alexandru ci si de posibilitatea părinţilor in a-l susţine financiar,iar pustiul îşi doreşte titlul de campion naţional şi pentru viitor sa participe in formula 3, sper ca visele acestui mic pilot sa se împlinească

Baftă Alexandru








Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro