Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 9:05:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Tupeu marca CSM Ploieşti! Miliţianul şef merge mai departe. Posturi noi pentru metodişti: team manager şi scouter!


5 martie 2024

Tupeu nu cunoaşte limite la CSM Ploieşti. Deşi consilierii locali au decis desfiinţarea posturilor de metodist, Dănuţ Burghelea, miliţianul şef care conduce vremelnic clubul, a găsit soluţia salvatoare, neputându-se dispensa de serviciile de calitate ale celor doi angajaţi. 

Astfel, începând cu 1 martie, agronomul şi vânzătoare de alcool au noi joburi în structura clubului, si anume scouter (descoperitor de talente cum apare în organigrama clubului) şi...team manager! 

Este incredibil cum persoane plătite din bani publici sfidează deciziile consilierilor locali demonstrând că nu dau doi bani pe hotărâri de consiliu local sau legile din ţara asta. 

Având în vedere situaţia nu putem să nu ne întrebăm cu ce îl au la mână pe primarul Volosevici familia Scoruş şi Lia Ilie. Pentru că altfel nu se explică înverşunarea cu care cele două personaje sunt ţinute în funcţii bine plătite fără a avea vreo legătură cu sportul. 

PS. Conform regulilor FRF ( dacă cei doi au fost "prinşi" în schema Secţiei Fotbal condusă din spate de Vivi Răchită, antrenorul fără echipă), pentru cele două joburi este nevoie de cursuri de specilitate organizate de Federaţie. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro