Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 7:04:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Eforturi pentru reluarea furnizării gazelor naturale la Ciorani!


14 ianuarie 2024



De la începutul noului an, comuna Ciorani se confruntă cu probleme deosebite legate de furnizarea gazelor naturale. De zile întregi localitatea cu peste 6000 de locuitori are parte de intreruperi permanente ale alimentării cu gaze, iar din acest motiv activitatea scolilor si grădinitelor a fost mutată în online, pentru ca elevii si prescolarii să nu stea în frig.

Primarul Marin Voicu susţine că nu s-a mai confruntat niciodată cu o asemenea situaţie si a cerut ajutorul autorităţilor judeţene. Primul care a căutat o soluţie a fost Iulian Dumitrescu, presedintele Consiliului Judeţean Prahova, care a solicitat Transgaz să preia si alimentarea cu gaze a comunei din sudul judeţului.  După câteva zile s-a alăturat si prefectul Virgil Nanu încercărilor de a rezolva cât mai rapid problema care afectează mii de locuitori ai judeţului. 

Acum se lucreză la bransarea reţelelor din zona respectivă la Transgaz, iar conform primarului Marin Voicu de luni după amiază problema va fi rezolvată. 

Din păcate, duminică la Ciorani din nou nu sunt gaze. 



„Buna ziua ! 

Din pacate s-a oprit distributia de gaze ! 

Reluarea va fi la ora 19:00 

Eu sunt la SRM Valea Calugaressca impreuna cu cei de la Dacian Petroleum care au finalizat lucrarile  de conectare la Transgaz si sunt sperante de maine seara sa se reia distribuţia in regim normal .

Eram chiar aici cand am aflat de la ei ca s-au oprit gazele”, a anunţat primarul comunei pe pagina sa de Facebook.

Vestea bună este că de luni, 15 ianuarie, scolile de la Ciorani vor fi redeschise, dar rămâne întrebarea cum va fi sancţionat operatorul respectiv pentru că a lăsat mii de oameni în frig, în plină iarnă, mai ales că temperaturile au fost extrem de scăzute. 

Oricum eforturile primarului sunt de admirat, pentru că asa ar trebui să se comporte toţi alesii din tara asta atunci când comunitatea pe care o păstoreste are o problemă.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro