Marţi, 19 martie 2024 - 12:36:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Nou venit in stafful Prahova Ploiesti! Din dorinta de a ajuta, alaturi de cei ambitiosi!


26 noiembrie 2022

Asa a demarat colaborarea ACS Prahova Ploiesti cu Gabriel Wilhelm Ciurcanu, cel mai nou membru din clubul ACS Prahova Ploiesti, intr-un parteneriat orientat catre performanta de echipa, mai specific pentru echipa de fotbal feminin Prahova Ploiesti, cel mai nou proiect din cadrul clubului.

Gabi vine cu obiectivul propus, dar si necesar, de a convinge oamenii cu putere de decizie din companiile nationale si cele internationale cu puncte de lucru in Romania, sa fie alaturi de singura echipa de fotbal feminin din Prahova. In cadrul clubului Prahova Ploiesti, club cu traditie din 1911 si cu rezultate notabile in istorie are ambitia sa aduca pe toate planurile doar victorii. Victorie in a sustine fetele passionate de acest sport categorisit “barbatesc”, victorie in simpatia suporterilor, victorie in a dezvolta si consolida un stil de viata sanataos pentru generatiile viitoare. Gabi face parte dintr-o familie frumoasa alaturi de sotia lui si cei 2 copii, fata si baiat, plus catelul pug din curte. Traieste si actioneaza avand in minte un citat, “ceea ce faci este doar cee ace faci”, considera ca pe drumul vietii trebuie sa lasi urme la fel cum vaporul lasa in urma siajul. Depinde de tine cum sunt evaluate “urmele’ iar faptele bune nu raman nerasplatite. Aplica ori de cate ori poate si necesita filozofia Kaizen cu care recunoaste ca a obtinut cele mai bune rezultate. Simtul artistic si pasiunea lui pentru citit si scris au sustinut aparitia unor articole de tip pamflet mai diluat sub numele de “Punctul G al situatiunii”.

Istoricul si experienta lui Gabriel in viata profesionala arata ca responsabilitatile anterioare de manager coordonator, manager strategic si manager dezvoltare, in diferite companii cu rezonanata, Wrigley Romania, Kandia Dulce, Dobrogea Grup, vor aduce valoare intr-un context diferit in care majoritatea bugetelor necesare sunt sub forma de sponsorizari, donatii, investii de imagine, redirectionari de contributii impozite. Este dificil, dar nu imposibil, sa descoperi oameni care pun pasiunea lor sau a celor din jurul lor mai presus de valoarea unei sume. Acesti oameni lupta pentru o predictibilitate cat mai corecta pentru business-ul propriu si la fel de multi si asuma un astfel de parteneriat in mod constient ca in viata de business, in analiza P&L mai apre o linie: buget Prahova Ploiesti. Iar linia este in zona de costuri, si nu de venituri si asta inseamna pentru partener un efort mai mare, mai amplu sau mai intens in cresterea veniturilor. De aceea, Gabi cunoste si aprecieaza anticipat orice astfel de efort la fel de mult cum si el, in viata profesionala si personala, depune eforturi orientate catre cresterea veniturilor si scaderea costurilor.

Clubul Prahova Ploiesti, alaturi de Gabi, imbratiseaza si aprecieaza orice propunere orientata catre sustinerea performantei si multumesc anticipat tuturor!

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro