Joi, 25 aprilie 2024 - 12:59:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Finalul sezonului a adus analiza activităţii Secţiei de fotbal a CSM Ploieşti


24 iunie 2019

Finalul sezonului a adus analiza activităţii Secţiei de Fotbal a CSM Ploieşti. Astfel, la şedinţa săptămânală a secţiei au participat  şi Cristian Nica, directorul general al CSM Ploieşti, şi Mihai Albu, coordonatorul structurii sportive din cadrul clubului.

Alături de Decu Crângaşu, şeful secţiei Fotbal, au participat antrenorii Pompiliu Stoica, Dragoş Negraru,  Bogdan State, scouterul Marcel Catinca şi asistentul medical al clubului Dan Ghioca. Absenţi motivat au fost antrenorii Lucian Catinca şi Valeriu Aristan, şi Gică Mârzea antrenorul cu portarii de la CSM, aflaţi împreună cu grupa 2010-2011, la turneul de la Mangalia. De altfel, cei trei au fost felicitaţi pentru performanţa de a duce echipa în sferturile turneului de la Mangalia.

În urma prezentării activităţii fiecărei grupe, concluzia generală a fost că lucrurile merg bine, iar activitatea secţiei este vizibil îmbunătăţită.

Directorul Cristi Nica a solicitat ca în campionatul viitor, toate echipele să lupte pentru locurile 1-6, iar o atenţie deosebită să fie acordată pregătirii derbyurilor locale.

Secţia Fotbal de la CSM Ploieşti este dovada clară a faptului că se poate face performanţă atunci când sunt asigurare condiţii prielnice pentru antrenament, iar atmosfera este una prietenească, neexistând certuri şi concurenţă neloială între antrenori.

Felicitări a primit şi scouterul Marcel Catinca, fostul vârf de atac al Petrolului Ploieşti, care a reuşit să atragă foarte mulţi copiii către CSM Ploieşti.

De altfel, părinţii au început să îşi aducă băieţii spre secţia de fotbal de la CSM, încurajaţi şi de faptul că aici nu este percepută nicio taxă lunară, iar în plus copiii au asigurată apă, dulciuri, fructe, echipament şi transport civilizat la fiecare meci la care participă.

Concluzia analizei a fost că lucurile se miscă bine la CSM Ploieşti, iar următorul bilanţ al activităţii antrenorilor şi scouterilor va fi făcut peste un an competiţional, atunci când se va vedea dacă obiectivele au fost atinse.





 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro