Vineri, 26 aprilie 2024 - 6:05:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vrei un cadou pentru sărbătoriţii de Florii? Mergi la Happy Market- festivalul de shopping şi divertisment de la Sinaia


7 aprilie 2023



Weekendul se anunţă special, atât pentru crestinii ortodocşi care sărbătoresc Floriile, cât şi pentru catolici care vor avea Sfintele Paşti. Aşa că nu se putea ca astfel de evenimente să treacă pur şi simplu, iar cei interesaţi de cadouri deosebite le pot găsi la Happy Market- festivalul de shopping si divertisment care a început de astăzi la Sinaia, pe Bulevardul Carol.

Târgul are lor în perioada 7-9 aprilie între orele 9.00-20.00, iar expozanţii vă aşteaptă cu produse extraordinare, ca întotdeauna. 

Veţi găsi cafea de calitate, brânzeturi de la stânele din Bistriţa şi Hargita, brânzeturi maturate in Bucovina, tradiţionala pâine coaptă pe vatră. Nu trebuie să rataţi baclavalele de la Sorana Dolce Art şi nici vinurile din podgoriile Vrancei. Mai găsiţi dulceţuri, murături, miere naturală, ciocolată de casă, dulciuri fără zahăr, dar şi produse din lavandă. 

Pasionaţii de handmade au de ales între hainele picate, ceramica lucrată manual, jocuri şi jucării, bijuteriile de autor din argint sau accesoriile unicat, cum doar la Happy Market găsiţi. 

Veţi avea şi senzaţionalele produse cosmetice ale clujenilor de la Allday Natural, produse care fac concurenţă firmelor celebre din domeniu. 

Totul va fi "condimentat" cu spectacole de magie, muzică, figurile din baloane colorate şi mascota ursuleţ Happy Marty. Există şi colţuri foto, dar şi o tombolă cu premii la alegere. 
 
 
Organizatorii ne asigură că la Happy Market Sinaia sunteţi asteptaţi cu voie bună si produse de calitate

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro