Duminică, 28 aprilie 2024 - 1:58:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


După ce a terminat cu Petrolul, Răchită face ordine şi la Rapid! Oare i-a trimis cv-ul lui Burleanu?


9 noiembrie 2021

Situaţie incredibilă în fotbalul românesc. Veşnicul Valeriu Răchită, sătul să aştepte jobul de manajer al Petrolului, a început să se bage în seamă şi la Rapid. În direct la GSP.ro, Vivi a susţinut: „Încerc să-l conving pe Angelescu să pună un alt antrenor”. 

„Eu vorbesc destul de des cu Victor Angelescu, tot încerc să-l conving să pună un antrenor 100%, unul care să aibă mână liberă.  Jucătorii să ştie că acel antrenor are licenţă, că este cel care decide şi vorbeşte după meciuri, să nu fie doar un băiat bun, cu rezultate, dar fără prea multă şcoală, care vine din rândul suporterilor, dar care, iertat să fiu, nu poate să se ridice la nivelul Ligii 1. Se vede cu ochiul liber că la Rapid nu există antrenorul principal, ci unul secund”, a declarat veşnicul manager, care în ultimii 10 ani a lucrat doar la Snagov şi la Timişoara, nereuşind niciun rezultat remarcabil.  Declaraţiile fostului stelist vin în condiţiile în care Rapidul este pe locul 4 în Liga 1 şi a câştigat meciul cu Clinceni cu scorul de 2-3. 

Aberaţiile ex-stelistului au fost taxate în termeni duri de către cititorii GSP, care îl acuză pe Răchită că nu ştie decât să critice, neavând nicio performanţă notabilă în fotbalul românesc şi nereuşind să îşi găsească un job stabil de antrenor de foarte mulţi ani.  Sutele de comentarii de pe siteul GSP, demonstrează că suporterii nu tolerează derapajele lui Vivi Răchită şi că dacă la Ploieşti nu prea a fost băgat în seamă în încercarea de destabilizare a actualului club, când vine vorba de Rapid situaţia este extrem de diferită. Poate că "martorii lui Răchită" din Primăria Ploieşti vor analiza cu atenţie comentariile cititorilor GSP, pentru a înţelege care este imaginea reală a veşnicului menajer în fotbalul din România. 

Mâine-poimâine vom afla că... el i-a facut vant lui Pochetino, ca l-a rugat Leo (Messi) să pună o vorbă bună...

QED





 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro