Joi, 28 martie 2024 - 6:55:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Flori, fotbal, fete plus Daniel Buzdugan si Costel Lazăr. O zi superbă pentru Prahova Ploiesti


7 martie 2023



Fetele de la Prahova Ploiesti au avut parte de o surpriză frumoasă chiar in timpul antrenamentului de luni 6 martie. Omul de radio si televiziune Daniel Buzdugan a venit special la Ploiesti, la baza sportivă Kiru Sport pentru a le cunoaste pe fetele care demonstrează că fotbalul nu este doar un sport bărbătesc. A venit cu braţele pline de flori pentru că chiar dacă fac fotbal, junioarele de la Prahova Ploiesti sunt fete si merită să fie sărbătorite si aplaudate la inceput de martie. 

Fetele au fost surprinse de prezenţa lui Daniel, iar antrenamentul s-a transformat intr-o sedinţă foto plină de veselie. Daniel Buzdugan a dorit să afle cât mai multe amănunte despre fotbalul feminin si chiar a făcut schimb de pase cu tinerele fotbaliste. A promis că le va urmări in continuare si că va veni si la meciurile lor. Iar fetele au recunoscut că ascultă Radio Zu, dar că nu se asteptau la o asemenea surpriză.

Costel Lazăr, alături de Prahova Ploiesti 

Nu doar Daniel Buzdugan a venit să cunoască junioarele fotbaliste, ci si Costel Lazăr, un nume care nu are niciun fel de nevoie de prezentare la Ploiesti.  Lazăr este un apropiat al Prahovei Ploiesti, fiind bun prieten cu Adrian Teodorescu, presedintele si proprietarul clubului.

Dacă Daniel Buzdugan a fost incântat să descopere că fotbalul poate fi si un sport feminin, pentru Costel Lazăr intâlnirea cu junioarele a fost un fel de intoarcere acasă. Lazăr si-a inceput cariera de fotbalist ca junior la...Prahova Ploiesti. 

„Aici am debutat. I-am avut antrenori pe Viorel Băltăţeanu, Misu Ionescu, Costel Chirilă, Costică Moldoveanu. Cred că si fetele pot face spectacol si pot atrage spectatori si stiu că UEFA are planuri mari pentru fotbalul feminin. Sunt aici pentru că e un proiect nou, pe termen lung, lângă care voi fi alături indiferent unde voi activa”, ne-a spus Costel Lazăr, aflat la prima apariţie publică de la despărţirea de Petrolul Ploiesti.

Fetele de la Prahova Ploiesti isi continuă antrenamentele intense, urmând a se intoarce oficial pe terenul de joc pe 31 martie, când vor juca contra CSS Târgoviste, rivalele lor din Campionatul National de Fotbal Junioare U17, organizat de Federaţia Română de Fotbal 

Participarea lor in Campionatul National de Fotbal Junioare U17 a fost posibilă datorită unui proiect pe Legea 350 finanţat de Consiliul Judeţean Prahova. 









 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro