Marţi, 19 martie 2024 - 9:06:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cristi Voicu: “Nu sunt organizatorul reluării Ligi 1 în Turcia!Nu am competenţa de a organiza o astfel de competiţie!”


23 aprilie 2020

Presa sportivă a anunţat ieri că meciurile din Liga 1 ar putea fi organizate în Antalya, existând un adevărat plan de reluare a campionatului. A fost vehiculat ca fiind organizator omul de afaceri Cristi Voicu, cel care se ocupă de organizarea cantonamentelor echipelor de fotbal în Antalya

Cristi Voicu a dezminţit în exclusivitate pentru Realitateadeprahova.net informaţia că el ar fi iniţiatorul sau organizatorul reluării competiţiei în Antalya.

“Nu este de competenţa mea să organizez astfel de competiţii. Am fost sunat şi întrebat dacă s-ar putea juca o parte din meciurile din Liga 1 în Antalya. Dar de aici până la informaţia că eu aş fi organizatorul este cale lungă. Pot doar să ajut cu informaţii despre hoteluri şi terenuri, având afaceri în acea zonă. Dar atât.

Am fost doar întrebat, am răspuns punctual la toate întrebările celor de la LPF şi FRF, dar decizia este a lor. Vreau să înţeleagă toată lumea că nu eu sunt organizatorul sau iniţiatorul reluarii sau nereluarii Ligii 1 în Antalya”, ne-a spus Cristi Voicu.

Cristi Voicu este omul care se ocupă de regulă de cantonamentele cluburilor româneşti în Turcia.   A fost şi organizatorul cantonamentelor echipei Petrolul Ploieşti din iarnă în Antalya şi este prieten bun cu omul de fotbal Adrian Teodorescu, proprietarul celui mai vechi brand din fotbalul prahovean, Prahova Ploieşti


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro