Luni, 27 iunie 2022 - 5:13:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Juristul Blejoiului!


17 februarie 2020

Prahova Ploieşti a câştigat la masa verde partida cu Podgoria Vadu Săpat în urma deciziei Comisiei de Recurs de la Federaţia Română de Fotbal. Comisia FRF a explicat clar că jucătorul nu avea drept de joc şi că ar fi trebuit să existe sancţiuni şi pentru cei care au permis ca Viuleţ să intre pe teren.

Comisia de Apel a Ajf Prahova, condusă de juristul Primăriei Blejoi, marele jurist  Paul Mâinea, a dat un verdict eronat, neregulamentar, în dosarul care a făcut multă vâlvă. Echipa lui Adrian Teodorescu a contestat deciziile comisiilor de la AJF Prahova, iar Prahova Ploieşti a fost reprezentată la FRF de Bogdan Filcea, cel mai experimentat jurist în sport din România.

În cele din urmă s-a făcut dreptate! Decizia Comisiei de Recurs a FRF în dosarul 89/ 2019 a fost clară de 3-0 pentru Prahova Ploieşti, oficialii FRF spunând clar că jucătorul nu avea drept de joc.

Într-o ţară civilizată, după o asemenea eroare (eroare care a dat naştere unui adevărat război în fotbalul prahovean) şeful comisiei Paul Mainea trebuia să  îşi prezinte demisia sau să fie demis de către Comitetul Executiv al AJF Prahova. La fel ar fi trebuit să se întâmple şi cu Comisia de Disciplină a AJF Prahova.

Prahova Ploieşti îşi rezervă dreptul de a solicita daune morale, pentru că de la publicarea deciziei de către FRF (în luna decembrie) a tot aşteptat să primească scuze pentru eroarea produsă de un pseudo jurist angajat al unei primării. Din bun simţ, ar fi trebuit să existe scuze şi eventual o motivare a celor două decizii controversate, dictate de interese ascunse.

Dacă nu te pricepi la fotbal şi încerci să inventezi regulamente, mai bine demisionezi şi îi laşi pe cei care înţeleg fenomenul să ia decizii corecte...


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(349 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 iunie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro