Marţi, 19 martie 2024 - 5:30:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FRF decizie istorică! Prahova Ploieşti îngenunchează AJF Prahova!


6 decembrie 2019



Partida dintre ACS Vadu Sapat si Prahova Ploieşti a fost una extrem de controversată. In timpul meciului Vadu Săpat a folosit un jucător care nu avea drept de joc.

La meciul dintre cele două echipe, Ciprian Viuleţ nu avea trecut în carneul de joc echipa Vadu Săpat şi apărea ca fiind jucătorul celor de la Călugăreni.

Oficialii Prahova Ploieşti au contestat dreptul de joc al respectivului jucător, Comisia de Disciplină şi cea de Apel de la AJF au respins contestaţia echipei lui Adrian Teodorescu motivând că e vorba doar despre o eroare şi că..cineva de la AJF a uitat să completeze carnetul jucătorului. Mai mult, Comisia de Apel a afirmat că vinovaţi au fost funcţionarul AJF, arbitrul partidei şi delegatul echipei gazdă, dar nimeni nu a fost sancţionat.

Conducerea echipei Prahova Ploieşti a contestat deciziile comisiilor AJF la Comiia de Recurs a FRF, iar cei de la federaţie au decis că jucătorul respectiv nu avea drept de joc!

Prin urmare, Prahova Ploieşti câştigă meciul cu Vadu Săpat la masa verde şi primeşte cele 3 puncte, care urcă echipa lui Teodorescu pe locul 3 în clasamentul Ligii B, Seria Est.

Decizia FRF este una istorică pentru că niciodată o echipă din liga a 6 a nu a contestat deciziile forurilor judeţene. Mai mult faptul că AJF Prahova a adaptat regulamentele FRF, eliminând anumite articole pentru a favoriza unele echipe a dat naştere unor nemulţumiri în rândul cluburilor care joacă în campionatele judeţene.

O problemă aemănătoare a fost anul trecut în Liga C, acolo unde Fântânele folosea cu bună ştiinţă un jucător dublu legitimat. Conform Regulamentului FRF, în situaţia respectivă echipa este sancţionată cu 6 puncte penalizare, iar jucătorul este suspendat minim 5 etape. La AJF Prahova, Fântânele nu a primit niciun punct penalizare, jucătorului i-a fost anulat unul dintre carnete şi nu a fost suspendat nicio etapă...Dacă Viitorul Ceptura ar fi mers cu contestaţia la FRF ar fi câştigat şi atfel s-ar fi pus capăt numeroaselor parti-pris-uri din fotbalul prahovean.

Decizia FRF demonstrează că la nivel central dreptatea este conform regulamentelor în vigoare (cele publicate pe siteul FRF, nu cele tinute în sertare pe la AJF-uril) şi nu împarte discreţionar, în funcţie de prieteniile politice ale unora sau altora. Acum orice echipă din judeţ care se consideră nedreptăţită poate merge la Comisia de Recurs, acolo unde va fi judecată conform regulamentelor!

În mod normal, o astfel de decizie ar trebui să se lase cu ceva demisii....Într-o ţară normală şi într-o asociaţie normală...

Dar cum onoare nu există, nu ne aşteptăm nici la gesturi bărbăteşti!




 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro