Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 9:01:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prefectul Virgil Nanu, seful PSD Prahova, abuz în serviciu în cazul primarului de la Târgsoru Vechi!


21 martie 2024



30 de zile calendaristice are la dispoziţie Virgil Nanu, prefectul judeţului si presedintele PSD Prahova, pentru semnarea încetării mandatului lui Nicolae Drăgan, încă primar al comunei Târgşoru Vechi.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins apelul făcut de Drăgan împotriva raportului Agenţiei Naţionale de Integritate prin care primarul este învinuit de conflict de interese, deoarece a semnat ordinele de plată prin care firma administrată de fiul său încasa bani pentru servicii de catering oferite unei scoli din comună.

Edilul pierduse procesul pe fond la Curtea de Apel Ploieşti, judecătorii constatând că faptele identificate de ANI erau reale.

Acum, prefectul Virgil Nanu amână semnarea încetării mandatului, semn că negocierea pentru transferul lui Drăgan cu întreaga sa echipă de consilieri la PSD era reală. Doar că fiecare zi care trece spre cele 30 calendaristice, îl apropie pe social democrat de acuzaţia de abuz în serviciu. Pentru că, hotărârile ICCJ devin executorii în momentul pronunţării, şi nu mai este nevoie de comunicarea ANI pentru a fi pusă în aplicare.

Suntem curioşi cât timp va mai amâna Virgil Nanu decizia, dar si câţi dintre actualii consilieri locali ai PNL de la Târgsoru Vechi se vor regăsi pe lista PSD la alegerile din 9 iunie.

Decizia ICCJ prin care recursul lui Drăgan a fost respins a fost pronunţată în data de 13 martie.


CITESTE SI   Comuna Târgsoru Vechi rămâne fără primar! În plin proces de transfer la PSD, Nicolae Drăgan pierde procesul cu ANI!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro