Duminică, 28 aprilie 2024 - 8:21:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


60.000 de lei este prejudiciul creat de fostul director Marian Nistor, in visteria Pieţei Centrale din Câmpina. Cum va fi recuperat?


20 ianuarie 2023

Bombă la Câmpina! ANAF a stabilit că Serviciul de Administrare a Pieţei Centrale este bun de plată deoarece fostul director Marian Nistor a...”uitat” să plătească obligaţiile fiscale pentru angajaţii instituţiei.  Vorbim despre plata către ANAF a sumei de aproximativ 60.000 de lei. 

Declaraţia de impunere trimisă de ANAF vorbeste despre „penalităţi de nedeclarare pentru obligatii fiscale principale sau declarate incorect si stabilite de organul de inspectie fiscala prin impunere”. Cu alte cuvinte, Serviciul Piaţa Centrală sub comanda demisionarului Marian Nistor a omis să vireze in contul statului contribuţiile obligatorii pentru angajaţi. Puţin penal am putea spune...doar puţin.

Si uite asa aura de cavaler al dreptăţii sub care pozeaza Marian Nistor, in calitatea de presedinte al Asociaţiei pentru Câmpina, se dărâmă si incepem să inţelegem de ce PNL Prahova a luat decizia de a-l demite pe Nistor de la sefia organizaţiei locale Câmpina. 

Despre matrapazlâcurile lui Nistor la Piaţa Centrală am scris in urmă cu câteva luni, dar acum ne intrebăm cum va fi recuperat acest prejudiciu care reprezintă o gaură serioasă in bugetul instituţiei. 

CITESTE SI    După noi, potopul! Ce a lăsat în urmă liberalul Marian Nistor după demisia de la şefia Pieţei Centrale din Câmpina!

Până vom afla cum va fi recuperat prejudiciu ar trebui să vă spunem că fostul liberal care se visează primar al Câmpinei a inceput campania electorală cu obisnuita "mită" atât de faimoasă in perioada lui Ion Iliescu. Asa se face că locuitorii anumitor cartiere din Câmpina (din usă-n usă au fost distribuite cadourile!!!) au primit in perioada sărbătorilor de iarnă pe lângă felicitarea cu care ilustrăm acest material si o punguţă cu diverse alimente (zahăr, orez, ulei, cozonac) semn că Marian Nistor consideră că voturile sunt de cumpărat!


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro