Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 11:44:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Petrolul a intrat in zodia...gafelor


5 ianuarie 2023



În încercarea disperată de a evita falimentul, Petrolul Ploiesti face tot felul de gafe de neconceput pentru un club de Liga 1, care ar trebui să demonstreze doar profesionalism, fără nici cea mai mică sincopă in activitate (cel puţin in cea publică)

Spre exemplu, in seara de 30 decembrie 2022, pe pagina de Facebook a clubului a apărut o postare prin care firmele iubitoare de Petrolul erau rugate să redirecţioneze 20% din impozitul pe profit către club prin formularul 177. O postare ok, dacă termenul de depunere al respectivului formular către ANAF nu ar fi fost...27 decembrie!!! Comentariile suporterilor au fost pe măsură, mulţi criticând anunţul făcut de club in ultima zi lucrătoare a anului, mult după ce programul cu publicul al ANAF se incheiase. 


Probabil că sefii clubului au fost prea ocupaţi cu petrecerile de Crăciun si au uitat că formularul 177 ar fi putut fi o gură de oxigen pentru un club la care datoriile au ajuns undeva in jurul sumei de ...2,9 milioane de euro!!! O nimica toată ar spune unii, dar o sumă uriasă spunem noi, sumă care sperie orice posibil investitor din fotbal.

Dar visele reprezentanţilor clubului se indreaptă acum spre Primăria Ploiesti, uitând că municipalitatea are o problemă complicată in ceea ce priveste asigurarea căldurii si a apei calde pentru ploiesteni. Si suntem curiosi dacă alesii locali care sunt chemati săptămânal (sau chiar si din două in două zile) să voteze alocarea de fonduri pentru achiziţia de gaze, ar vota finanţarea clubului fanion al Ploiestiului in loc să se asigure că ploiestenii nu ingheaţă in case.

Si dacă tot vorbim despre gafele clubului, vă mai povestim că desi echipa a plecat spre Antalia miercuri dimineaţă, dar autocarul clubului a luat drumul Turciei abia miercuri seară. Din simplul motiv, că reprezentanţii Petrolului au uitat că si soferul are nevoie de viză. Dar, spre Antalia nu a plecat noul autocar, ci cel vechi (cel pus la dispoziţia clubului de către Veolia) pentru că nu au fost obţinute procurile notariale necesare pentru iesirea din ţară a autocarului oficial. 

Mici sincope, ar spune unii, gafe amatoricesti spunem  noi! 

Vom mai scrie si despre alte astfel de bâlbăieli care nu prea sunt normale intr-un club care se vrea...profesionist


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro