Vineri, 26 aprilie 2024 - 1:30:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fotbalul în sărbătoare la Ciorani! Prahova Ploieşti, ultimul amical al sezonului, în faţa propriilor suporteri!


23 iunie 2019


A fost spectacol fotbalistic la Ciorani! Echipa de fotbal Prahova Ploieşti a prezentat localnicilor cupa obţinută de la AJF Prahova în urma clasării pe locul 2 în Liga C, seria Mizil, loc care a adus promovarea în Liga B.

Elevii lui Daniel Nedelcu au jucat un amical în compania echipei Rapid Mizil, iar în pauza meciului au fost felicitaţi oficial de către primarul Marin Voicu şi de către Nichita Boiangiu, administratorul public al comunei.

Faptul că majoritatea jucătorilor Prahovei Ploieşti sunt din Ciorani a atras în tribunele stadionului foarte mulţi localnici veniţi să îşi vadă copiii şi nepoţii pe terenul de fotbal.

Echipa Prahova Ploieşti, cel mai vechi brand din fotbalul prahovean, a fost reînfiinţată de către omul de fotbal Adrian Teodorescu în vara anului trecut. Echipa cu un lot de jucători foarte tineri a fost înscrisă în Liga C, seria Mizil, iar în tur a jucat meciurile de acasă pe stadionul de la Strejnicu.

În retur, Prahova Ploieşti s-a mutat la Ciorani, iar în lot au fost cooptaţi numai fotbalişti din comună. Asocierea dintre cel mai vechi brand din Prahova şi autorităţile locale de la Ciorani s-a dovedit a fi reţeta câştigătoare, iar echipa de fotbal a reuşit performanţa de a se clasa pe locul 2 în clasamentul Ligii C, seria Mizil, cu 45 de puncte, în urma Viitorului Ceptura (49 de puncte).

Conform regulamentului, primele două clasate în Liga C promovează în Liga B.




 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro