Joi, 28 martie 2024 - 1:14:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


PSD Prahova îi îndeplineşte dorinţa lui Volosevici! Avocatul Botez exclus pentru că vrea legalitate!


19 august 2022

Avocatul George Botez a fost exclus din PSD Prahova, într-o şedinţă cu uşile închise, fără ca acuzatul să fie prezent. Este, cu siguranţă, ştirea săptămânii într-un municipiu care se duce spre dezastru, încet, încet, pregătindu-se de o iarnă cu frig în apartamente...

Cu alte cuvinte, PSD Prahova sub bagheta măreţului conducător Bogdan Toader se descotoroseşte de singurul candidat cu şanse la şefia Primăriei Ploieşti, îndeplinind astfel dorinţele primarului Volosevici. Interesant este că PSD Prahova nu a avut curajul de a anunţa excluderea printr-un comunicat de presă, aşa cum făcuse în urmă cu vreo două săptămâni, dar informaţia a fost publicată de ziarele apropiate lui Toader&Co, semn că edilul trebuia să afle că i-au fost îndeplinite cererile şi că acum are deschisă poteca spre a deveni candidatul PSD Prahova la viitoarele alegeri locale.

Şi uite aşa, în a 18 a zi fără apă caldă în Municipiul Ploieşti, PSD a ratat şansa de a-l trage de urechi pe primarul Volosevici şi de a le arăta ploieştenilor că sunt interesaţi de ceea ce se întâmplă. Au organizat, în schimb,  o execuţie în lipsă, nefiind în stare să se uite în ochii avocatului George Botez şi să îi explice motivele reale pentru care ar trebui să stea ghiocel în faţa edilului Andrei Volosevici. În loc să ceară primarului rezolvarea problemei termoficării, Bogdan Toader sau mai bine spus gaşca de la conducerea PSD Prahova îl exclude pe singurul consilier local care îi arăta, negru pe alb, primarului unde sunt problemele şi unde greşeşte. Că doar aşa se procedează atunci când pilele de partid sunt angajate în posturi călduţe sau când liniştea Parculului Bucov (sau mai bine spus a afacerilor din acea zonă) nu este tulburată de nimeni. 

Reacţia lui George Botez a fost una acidă, în stilul caracteristic

„M-am obişnuit să aflu din ziare ce se întâmplă cu mine prin partid. Acum cred şi eu că sunt cam depăşit! Citesc statut, deontologie, lege.... tâmpenii din acestea, neinteresante.... Ei, ce să zic, acum? Până acum au scris ei, acum scriu eu. Am încredere că adevărul va ieşi la iveală. Cam toata lumea stie ce stă în spatele acestei decizii strâmbe! Meciul e la pauza. Finalul va fi..... hai să-i spunem interesant. Staţi aproape că nici nu ştiţi ce pierdeţi!” a precizat George Botez, pentru colegii de la Actualitatea Prahoveană.

Noi aşteptăm finalul meciului şi pariem pe George Botez. Da, pe Botez, singurul candidat cu şanse de a deveni primar al Ploieştiului, în acest moment! Un Botez, care prin gestul conducerii PSD Prahova, capătă o imagine spălată de titulatura de pesedist, devenit un adversar de neinvins în orice bătălie politică. 

Dar nu ştim unde se vor regăsi băieţii aceştia care pozează în mari politicieni, neştiind să citească corect nici măcar...cartea de bucate...




 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro