Joi, 25 aprilie 2024 - 7:41:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Geografia fotbalului


27 noiembrie 2019

De ce acest titlu ? Simplu îl vom cunoaşte pe Robert George Ioniţă mai cunoscut de prieteni după porecla Menta

Născut în decembrie 1987 in Ploiesti Menta este actualmente profesor de geografie la scoala Nicolae Bălcescu din Ploiesti şi legitimat ca jucător de fotbal la echipa Prahova Ploiesti

Un " decar" autentic Menta a început fotbalul la Petrolistul Boldeşti in anul 1997

Mic şi slăbuţ dar văzut că o promisiune datorita talentului a debutat că fundaş dreapta şi promovat rapid la grupele cu 2/ 3 ani mai mari decât vârsta lui.

Dotat cu talent " cât carul" datorita tehnicii pe care o posedă a fost reprofilat pe postul de mijlocaş central ( decar) şi nu a dezamăgit, jucând o finală judeţeană pe Ilie Oană şi deşi echipa sa a pierdut acel meci a fost unul din remarcaţi.

La 16 ani debutează la echipa mare a celor din Drăgăneşti adus de antrenorul Daniel Răchită cu care era şi coechipier.

După un sezon la Drăgăneşti semnează un contract cu Petrolul dar din varii interese este forţat să plece lundu- şi destinul fotbalistic in propriile mâini.

După o perioadă în care a activat la echipe de Liga a 4-a precum CS Brazi, Unirea Lipăneşti şi altele s-a întors acasă, acolo unde a început totul la Boldeşti. Au plecat de la Liga a 6-a reuşind promovarea până în Liga a 4-a.

După promovare Menta va avea parte alaturi de alţi câţiva jucători exponenţiali ai echipei de un tratament mai special fiind îndepărtaţi de la echipa.

Fiind la a doua "palma'" şi simtindu-se pe drept cuvânt tratat fara respect mai ales că fusese unul din principalii artizani ai promovării succesive a Petrolistului Boldeşti Menta a decis să ia o pauză şi că se concentreze pe cariera care o visa in afara fotbalului,aceea de dascăl.



Deşi faţa nu o arată, este un tip serios şi a reuşit să prindă un post în oraş la o şcoală cu tradiţie facandu-se repede iubit şi respectat de colegi, dar mai ales de copii

Fiind atât colegi, dar mai ales prieteni si profitând de faptul că făcea tusa la Blejoi, l-am transferat la Prahova Ploiesti, club cu tradiţie şi istorie în Prahova, al doilea club că tradiţie după Petrolul bineînţeles, profitand şi de prietenia mea cu Adrian Teodorescu preşedintele şi patronul echipei.

Mutare inspirata pentru toate părţile implicate pentru mine deoarece Menta nu m-a dezamăgit,pentru echipa deoarece în 10 meciuri are 4 goluri marcate 9 asist-uri şi coautor la cel mai rapid autogol din istoria fotbalului

Mai precis în meciul cu Avântul Iordăcheanu in secunda 5 pasa în adâncime pe extrema şi o deviere a unui fundaş in propria poartă.

De menţionat că a debutat la Prahova cu gol şi este unul din principalii artizani ai performanţelor echipei actuale.

Deşi pentru unii nu pare Robert Ioniţă este un învingător iar visul său este sa reuşească alaturi de conducere şi coechipieri sa readucă Prahova Ploiesti acolo unde a fost cândva

Nu îmi rămâne decât să îţi doresc multa bafta Menta ,sper să reuşim împreună (şi să încasez comisionul promis)



Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro