Marţi, 19 martie 2024 - 1:04:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Stiri Actuale cere publicarea documentelor privind angajarea lui Valeriu Răchită la CSM Ploieşti!


5 ianuarie 2021

La finalul anului 2020, Stiri Actuale publica un articol privind angajarea ilegală a lui Valeriu Răchită la CSM Ploieşti.

Reacţiile au fost uluitoare, primind atât încurajări şi felicitări, cât şi nenumărate ameninţări. Am aflat că suntem vânduţi, plătiţi să distrugem imaginea fostei glorii a Stelei, puşi să scriem de forţe oculte, rău intenţionaţi şi multe, multe alte invective (unele care nu pot fi reproduse).

Pentru că la finalul ultimei conferinţe de presă primarul Andrei Volosevici ne-a informat că articolul nostru este fals şi că există documente privind legalitatea angajării lui Răchită la CSM Ploieşti (angajare care are în spate dorinţa înfiinţării unei echipe de seniori la clubul primăriei, idee contestată dur de către suporterii Petrolului...) am trimis atât pe adresa CSM Ploieşti,. cât şi pe cea a Primăriei o solicitare în baza legii 544 prin care solicităm punerea la dispoziţie a mai multor documente.

Am solicitat atât copia contractului lui Valeriu Răchită (cu respectarea normelor GDPR), precum şi copia procesului verbal a Comitetului de Coordonare al CSM Ploieşti în care a fost decisă angajarea acestuia în funcţia de consilier al directorului general.

Şi pentru că printre viitoarele articole pe care  le documentăm există câteva referitoare la situaţia stadionului Ilie Oană, am cerut detalii privitoare atât la sumele cheltuite pentru aşa zisa mentenanţă a gazonului de pe arena ploieşteană, dar şi valoarea compensaţiilor acordate de către clubul municipalităţii diverşilor chiriaşi care utilizează stadionul.

Surprinzător este că solicitarea noastră în baza legii 544/ 2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public a deranjat foarte multă lume, deşi solicităm informaţii legate de cheltuirea banului public. Prietenii redactorilor noştri au primit sfaturi să ne recomande să..."o lăsăm mai uşor cu pianul pe scări..." (nici nu bănuiam ce melomani sunt contestatarii articolelor noastre...) sau să ne sfătuiască să renunţăm la genul acesta de articole deoarece vom fi nevoiţi să ne mutăm din oraş, şi chiar din judeţ.

Dar deoarece credem cu tărie în libertatea de exprimare şi în libertatea presei, solicităm de această dată PUBLIC, atât primarului Andrei Volosevici, cât şi celor care coordonează activitatea CSM Ploieşti să ne pună la dispoziţie informaţiile şi documentele solicitate în cererea trimisă la finalul lunii decembrie 2020. Nu de alta, dar dacă tot ni se explică (pe tot felul de căi lăturalnice) că există toate hârtiile respective şi că vom înfunda puşcaria pentru...calomnie....nu vedem care este cauza pentru care nu primim aceste documente...
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro