Marţi, 19 martie 2024 - 8:44:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Din "găzar" de Ploieşti la Gaz Metan Mediaş


23 septembrie 2019

 

Am reusit in sfarsit sa stau de vorbă cu Mihai Velisar un puşti de 20 de ani,un ploiestean crescut de Petrolul, club  care a renunţat prea uşor la el cedandu-l in returul campionatului trecut la Buzău de unde a ajuns in Liga 1 la Gaz Metan.

Inca odată cei ce conduc destinele echipei Petrolul au dat dovada de lipsa de profesionalism renunţând la un talent,  un jucător care a fost la echipa inca de la inceputul noului proiect din Liga a 4 a, fiind unul dintre cei mai constanţi jucători în evoluţii .

Nu ascund că într-o discuţie privată cu Velisar eu i-am transmis ca este pariul meu pentru echipa naţională şi desi nu sunt atât de priceput precum oficialii clubului ploiestean se pare ca am avut dreptate, Mihai fiind convocat si evoluând la Naţionala U21 condusă de Mirel Rădoi.


R. Stiu ca esti lup pur sânge, ai crescut printre noi, ai deplasări alături de echipă ca un adevărat ultras, cum este sa nu joci la clubul pe care il iubesti?

MV.  Aveţi dreptate, nu e deloc uşor sa nu mai joc pentru clubul care mi a dat cele mai frumoase sentimente, dar aşa e viaţa de fotbalist, uneori trebuie sa pleci chiar dacă nu îţi doreşti asta.

R. Ai fost de la începutul Ligii  a 4 a cu noi, ai fost unul din cei mai constanţi jucători, cu cele mai multe meciuri titular şi totusi ai fost dat la o parte. Ce ai simţit? Ai primit o explicaţie reală?

MV.  Asta a fost alegerea clubului, am acceptat situaţia de a pleca pentru ca mi s a spus ca sunt doi juniori cu profil de fundaş stanga şi nu se bazează pe serviciile mele.

R. Cum a fost returul de la Buzău, cum ai fost primit de suporteri, de staff, de coechipieri?

MV. A fost o perioada frumoasa din viaţa mea, un club de tradiţie cu oameni minunaţi şi un grup frumos.

R Cum a fost transferul la Gaz? Un pas înainte pentru cariera ta?

MV  Este un pas important pentru cariera mea, sunt fericit ca am ajuns la un club precum Gaz Metan Medias.

R Atmosfera la Gaz,orasul,fanii ?

MV Mediaşul este un oraş mic, modest. La echipa s-a format un grup foarte bun, oamenii sunt lângă noi si ne susţin.


R Dacă mâine ai fi rechemat la PETROLUL ca titular ai accepta?

MV  Nu as putea sa răspund concret la aceasta întrebare. Sunt pe un drum bun, m-am integrat bine,  ma simt super şi la momentul asta nu ma gândesc la nimic altceva.

R. Am spus de un an şi jumătate ca esti pariul meu pentru naţionala si nu m-am înşelat, chiar dacă poate atunci nu m-ai crezut, cum nici cei mai pricepuţi decât mine nu au crezut in tine, Cum ai primit vestea convocării?

MV Convocarea a venit chiar in ziua in care am împlinit 21 ani. Am fost foarte fericit şi in acelaşi timp emoţionat. A fost un cadou pentru mine aceasta convocare.

R Ai  resentimente fata de cei ce te-au îndepărtat de la Petrolul?

MV Nu, asta a fost alegerea dumnealor, o respect şi nu am ce sa comentez.

R Te astepti sa fi titular cu Ucraina pe Ilie Oana?

MV  Eu ma străduiesc sa mi fac treaba cât mai bine pe teren, iar rezultate sunt sigur ca vor veni

R  Dacă mâine ar fi să joci împotriva Petrolului ai accepta? Ce ai simti?

MV Cred ca ar fi un sentiment ciudat, as accepta desigur, pentru ca un fotbalist profesionist trebuie sa şi facă treaba indiferent de trecutul lui.

R Pe cine consideri vinovat pentru îndepărtarea ta de la PETROLUL? Care este adevarul despre plecarea ta de la echipa?

MV Cei care au venit noi in conducere au spus ca şi-au luat informaţii despre mine şi ca nu au auzit lucruri tocmai bune. Deci cum poţi sa evaluezi un jucător după vorbe? Asta nu am înţeles, in rest am acceptat decizia dânşilor.


Cam asa a decurs discuţia cu un lup pur sânge crescut in spiritul Petrolului, un fotbalist serios un băiat modest care îşi împărţea timpul între antrenamente si prezenţa la meci pe stadion atât acasa cât şi în deplasări până a debutat la echipa lui de suflet.

Nu raman decât cu regretul că cei ce trebuiau sa vada si sa-i acorde şansa pe care o merita au renunţat prea uşor la acest copil talentat,dar nu este pentru prima dată când se procedează asa cu talentele locale.

Baftă Mihai iti doresc sa fi titular pe Ilie Oana cu Ucraina şi sper să revii acasa.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro