Vineri, 26 aprilie 2024 - 1:26:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Faimoasele dosare ale procurorului Portocală se inchid pe bandă rulantă! Declaratii halucinante ale martorilor si ritmurile de chitară ale lui Negulescu


21 februarie 2023

Deputatul liberal Mircea Rosca a fost achitat de Inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul in care a fost acuzat de trafic de influenta si abuz in serviciu. In dosarul in care procurorii DNA Ploiesti au trimis in judecată 12 persoane, nu a fost dispusă nici măcar o condamnare!  

Rosca a fost târât prin tribunale de asa zisa „unitate de elită” a DNA pentru niste fapte inexistente, scrie luju.ro

Rechizitoriul DNA din 13 februarie 2015 a fost semnat de procurorii Giluela Deaconu si Lucian Onea (fostul sef al DNA Ploiesti) si confirmat de seful Sectiei I a DNA de la acea data Gheorghe Popovici. Insă vorbim despre un dosar fabricat de fostul procuror Mircea Negulescu, in perioada in care DNA Ploiesti se transformase in studio de televiziune, iar inculpările unor politicieni curgeau pe bandă rulantă ca intr-un show tv. 

Un alt dosar- alte minciuni

Un alt dosar, instrumentat de această dată de Mircea Negulescu conţine declaraţii incredibile ale unor martori. 

“Din spate a iesit procurorul Negulescu cantand la chitara... Prima chestiune care mi-a spus-o e ca pot sa fiu arestat pentru ca oricand poate fi gasit cineva care sa spuna ca mi-a dat bani... La plecare a tinut sa-mi arate pentru ca, 'cu siguranta o sa am nevoie', operele de arta pe care doamna Negulescu le vinde. Mi-a sugerat sa achizitionez astfel de lucrari”, declara Iulian Bădescu, fost primar al Ploiestiului, a cărui carieră a fost oprită de Portocală, scrie aceeasi sursă. 

O discuţie intre Bădescu si Portocală demonstrează cum funcţiona Ploiestiul in acea perioadă si ridică mari semne de intrebare asupra modului in care au apărut dosarele cu VIP-uri ale DNA-ului.

Mircea Negulescu i-ar fi solicitat lui Iulian Badescu sa spuna ca a angajat la Politia Locala trei fosti ofiteri SRI (printre care si maiorul Daniel Florea autorul unor dezvaluiri puternice despre modul de lucru al DNA si SRI) la cererea deputatului de la acea vreme Sebastian Ghita: “S-a suparat foarte tare si mi-a spus sa recunosc implicarea lui Ghita pentru ca prietenii lui din SRI de la Bucuresti stiu tot”.

Cererile lui Negulescu au continuat si cu privire la alte probleme. Mai exact, Iulian Badescu dezvaluie in declaratia de la SIIJ ca Negulescu i-ar fi spus sa il schimbe pe seful Politiei Locale, Cristinel Toader, pe motiv ca fostul procuror DNA avea un om mult mai bine pregatit.

Nu in ultimul rand, acelasi Mircea Negulescu, afirma Badescu, i-ar fi solicitat sa dea afara directorul Serviciului de Gospodarire Urbana (SGU) Ploiesti din cauza ar fi refuzat sa il scuteasca pe un prieten de-al lui Negulescu de la plata arendei pentru 200 de hectare de teren.

Discutia s-a terminat cu un avertisment transmis fostului primar Iulian Badescu: “Mi-au spus sa ma mai gandesc si 'sa fiu destept'”.


Mai multe amănunte AICI si AICI



 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro