Luni, 16 septembrie 2024 - 10:02:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cel mai tare eveniment de shopping- Happy Market, din nou la Sinaia în acest weekend! Produse de calitate pentru toate gusturile!


5 septembrie 2024

 

Încă un weekend în care poţi face cumpărături de calitate, atât pentru a face aprovizionări de iarnă, dar si pentru a-ţi înfrumuseţa casa, pentru sănătatea proprie sau diverse produse tradiţionale. 

Festivalul cumpărăturilor fericite, asa cum s-ar traduce Happy Market în limba română, vă asteaptă de vineri până duminică (6-8 septembrie)  cu producători  de bunătăţi tradiţionale, dar si cu multe produse hand made. Găsiţi la Sinaia produse vânătoresti, brânzeturi, fructe extraordinare, dulciuri, pâine, dar si multe produse handmade (de la haine pictate la ceramică sau obiecte deco din lemn). 

Dacă adori bunătăţile, poţi găsi la Sinaia brânzeturi de la stânele din Bistriţa, preparate din carne de vânat, pâine copată pe vatră cu jar, delicioasele baclavale de la Sorana Dolce Art, dulciuri fără zahăr, s ciocolată de casă, vinuri din podgoriile Vrancei, dulceţuri, murături si tot felul de conserve minunate, miere naturală, fructe de Voinesti sau turtă dulce.

Nu lipsesc nici produsele din lavandă, decoraţiunile din lemn, jucăriile 3D, bijuteriile handmade, ceramica pictată manual, tablouril si tot felul de accesorii unicat. Nu putem uita nici produsele cosmetice naturale, făcute după reţete supravegheate atent si bune pentru orice tip de piele. 

Fiind un festival de shopping si divertisment, veţi găsi la Happy Market si momente de magie, muzică (folk, jazz, folclor pop), baloane colorate, dar si pe mascota ursuleţ Happy Market.  Si pentru că amintirile frumoase trebuie imortalizate, există si colţuri foto.

Cireasa de pe tort o reprezintă Tombola Happy Market cu premii la alegere.  Important este că toţi comercianţii de la Happy Market sunt producători români autentici, care vin la Sinaia cu tot ce au mai bun. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 septembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro